Gå direkt till innehåll
Go with the Glow! Narcissa by Urtekram
Go with the Glow! Narcissa by Urtekram

Pressmeddelande -

Narcissa by Urtekram - nu lanseras Detox & Glow

Nu lanserar Narcissa by Urtekram hudvårdsserien Detox & Glow. En komplett vegansk hudvårdsserie som ger återfuktning och lyster med C-vitamin, superfrukter och hyaluronsyra. Dermatologiskt testade samt certifierad av Ecocert Cosmos Organic.

GO WITH THE GLOW

Nu introducerar det nya varumärket Narcissa by Urtekram sin nya hudvårdsserien Detox & Glow för daglig användning och alla hudtyper. Detox & Glow-serien innehåller 5 produkter laddade med antioxidanten C-vitamin från superfrukter som kakadu-, illawarra-, och burdekinplommon kombinerade med peptider och hyaluronsyra som hjälper huden att boosta återfuktningen och ge en fantastisk lyster.

Sophia Engvall, Nordic Innovation Manager, om bakgrunden till seriens utveckling 
"Vem kan motstå en hudvårdserie som ger dig riktigt fräsch hud där man avlägsnar alla orenheter som samlas på huden under en dag för att sedan återfukta med produkter som gör huden full av lyster och liv! Hittade inga produkter med dessa två trender kombinerat och framförallt inte certifierade av ecocert och veganska. Detox & Glow - win-win helt enkelt!"

✔️Dermatologiskt testade

✔️För alla hudtyper

✔️ Certifierade av Ecocert COSMOS Organic 

✔️98% Naturligt ursprung

✔️Vegan

Narcissa by Urtekram, Detox & Glow

Produkter:

1. Detox & Glow Cleansing Gel

Mild rengöringsgel för ansiktet som effektivt tar bort orenheter och make up. Innehåller vitamin C och antioxidanter från frukter med extra hög c-vitamin halt såsom Kakadu- Illawara och Burdekin plommon. Få en ren, återfuktad och detoxifierad hud med denna rengörings- gel som avlägsnar smuts och föroreningar som fastnat på huden under dagen. Applicera på fuktig hud och skölj av.

2. Detox & Glow Micellar Water

Ta bort orenheter, make up och detoxifiera din hud genom att avlägsna smuts som samlats på huden under dagen i ett enda svep. Ett micellärvatten som effektivt rengör huden och ger omedelbar lyster och återfuktning. Innehåller hexapeptides, antioxidanter och vitamin C som ger en ren, återfuktad detoxifierad hud. Applicera med bomullsrondell på ansikte, ögon och läppar. Behöver inte sköljas av.

3. Detox & Glow Essence

En lätt formula och intensivt återfuktande lotion med peptider och hyaluronsyra som ger en rejäl fuktboost och fantastisk lyster. Innehåller vitamin C och antioxidanter från frukter med extra hög c-vitamin halt såsom Kakadu- Illawara och Burdekin plommon som ger en fantastiskt glow och skyddar mot föroreningar. För bästa resultat, använd varje dag under din dag- och nattkräm. Använd med vårt Detox & Glow Micellar Water för att hjälpa huden få en detoxifierande effekt.

4. Detox & Glow Day Cream

En återfuktande och skyddande dagkräm som bibehåller fukten länge och ger en hälsosam lyster. Innehåller vitamin C och antioxidanter från frukter med extra hög c-vitamin halt såsom Kakaduplommon för en fantastisk glow, vitamin E, sheasmör och antioxidanter som skyddar din hud mot föroreningar, fria radikaler, UV-strålning och bidrar till att hjälpa huden att bli detoxifierad.

5. Detox & Glow Night Mask

En detox nattkräm med skyddande antioxidanter (bioflavonider) från citrus, lugnande aloe vera och broccoli som hjälper huden att få igång en detoxifierande process. Lugnar ner efter dagens påfrestningar och föroreningar på huden. Innehåller dessutom hexapeptides, canola- och veteolja som återställer hudens fasthet och elasticitet under natten. Använd varje natt eller som en kur vid behov.

Just nu tillgängliga hos bla. Apotea.se, Meds.se, Boozt.com, lyko.com samt andra aktörer.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Midsona Sverige marknadsför väldokumenterade produkter inom ekologiska livsmedel, hälsolivsmedel, egenvård och skönhet för dagligvaruhandeln, för apotek och för hälsofackhandeln. Bland våra varumärken hittar du bland annat Probi, Eskio-3, Blutsaft, Friggs, Kung Markatta, Earth Control, Gainomax, Swebar och Urtekram Beauty.

Relaterat innehåll