Gå direkt till innehåll
Nominerad som Årets Nyhet är produkten Detox & Glow Essence av Narcissa by Urtekram
Nominerad som Årets Nyhet är produkten Detox & Glow Essence av Narcissa by Urtekram

Pressmeddelande -

Urtekram Nordic Beauty är nominerade i Organic Beauty Awards 2022

Urtekram Nordic Beauty är nominerade i två kategorier i Organic Beauty Awards 2022 som är en oberoende branschtävling för naturlig och ekologisk hud-, hår- och skönhetsvård i Sverige som vill få fler att upptäcka och använda naturliga skönhetsprodukter.

En härlig nyhet som mötte oss, denna soliga Malmö-morgon, var nomineringarna till Organic Beauty Awards 2022. Urtekram Nordic Beauty har i år blivit nominerad inom två kategorier:

Bästa Duschtvål med produkten Urtekram One drop - Concentrated shower gel Apple Bloom

Årets Nyhet med produkten Narcissa by Urtekram Detox & Glow Essence

- Vi är otroligt glada och stolta över att våra nya satsningar har blivit nominerade till två fina kategorier, säger Maria Lundström, Nordic Brand Manager, med ett stort leende. 

- One Drop är ett måste i varje packning inför sommaren och Detox & Glow Essencen är en oumbärlig fuktbooster som alla kan behöva, tillägger Sophia Engvall, Nordic Innovation Manager, som har utvecklat produkterna.

Den 5 maj avgörs det vid Organic Beauty Awards i Stockholm och vi håller såklart tummarna!

Organic Beauty Awards är den enda helt oberoende branschtävlingen för naturlig och ekologisk hud-, hår- och skönhetsvård i Sverige då tävlingen är öppen för både svenska och utländska varumärken, både medlemmar i NOC Sweden och märken som inte är medlemmar.

Relaterade länkar

Ämnen


Midsona Sverige marknadsför väldokumenterade produkter inom ekologiska livsmedel, hälsolivsmedel, egenvård och skönhet för dagligvaruhandeln, för apotek och för hälsofackhandeln. Bland våra varumärken hittar du bland annat Probi, Eskio-3, Blutsaft, Friggs, Kung Markatta, Earth Control, Gainomax, Swebar och Urtekram Beauty.

Relaterat innehåll