Gå direkt till innehåll
Sweet Ginger Flower-serien utökas med Anti-dandruff schampo & balsam
Sweet Ginger Flower-serien utökas med Anti-dandruff schampo & balsam

Pressmeddelande -

Nyhet! Urtekram Nordic Beauty utökar Sweet Ginger Flower-serien med Anti-dandruff schampo & balsam

URTEKRAM NORDIC BEAUTY utökar serien Start Over med schampo och balsam mot mjäll, med en fräsch och energigivande doft av Sweet Ginger Flower. Hårvårdsprodukterna är veganska och med ingredienser från 99% naturligt ursprung.

Första hjälpen för torr, flagig hårbotten och livlöst hår är Urtekram Nordic Beautys nya schampo och balsam mot mjäll som ingår i Sweet Ginger Flower-serien, med sin härligt fräscha och energigivande doft. Detta är en mild hårvårdsserie som berikats med panax ginsengrotsextrakt som hjälper håret att bli starkare. Eftersom den innehåller vårdande Aloe Vera hjälper den även till att hålla håret återfuktat och friskt. De naturliga ingredienserna tar kärleksfullt hand om både ditt hår och hårbotten och ser till att det håller sig mjukt, smidigt och fritt från mjäll.

Alla produkterna är Certifierade av Ecocert I enlighet med Cosmos Organic Standard. De är veganska och ingredienserna är till 99 % från naturligt ursprung. Våra förpackningar är av växtbaserad plast, tillverkad av sockerrörsavfall.  

Relaterade länkar

Ämnen


Midsona Sverige marknadsför väldokumenterade produkter inom ekologiska livsmedel, hälsolivsmedel, egenvård och skönhet för dagligvaruhandeln, för apotek och för hälsofackhandeln. Bland våra varumärken hittar du bland annat Probi, Eskio-3, Blutsaft, Friggs, Kung Markatta, Earth Control, Gainomax, Swebar och Urtekram Beauty.

Relaterat innehåll