Gå direkt till innehåll
Friggs nya smak Smör & havssalt ger dig ett smakrikt snack för alla tillfällen.
Friggs nya smak Smör & havssalt ger dig ett smakrikt snack för alla tillfällen.

Pressmeddelande -

Friggs lanserar lyxig och mångsidig smak för alla

Friggs, synonymt med kvalitet och smakrika snacks, kan nu stolt presentera vår senaste skapelse på smakhimlen: Smör & havssalt.

Denna nya sensationella majskaka är utformad för att tillfredsställa de mest kräsna smaklökarna samtidigt som den upprätthåller Friggs tradition att erbjuda en unik smakupplevelse för hälsomedvetna konsumenter.

Friggs Smör & havssalt intar dina butikshyllor, och kan förgylla din vardag, från vecka 7.

- Det känns jättekul att lansera en sån här fantastiskt god produkt som jag tror kommer tilltala många. Den är väldigt god bara som den är, men den är också perfekt med pålägg eftersom du redan har smörsmaken i själva majskakan. Jag skulle säga att den är smått beroendeframkallande, menar Jenny Evertsson, Nordisk brand manager för Friggs.

    Våra majskakor med smak av smör och havssalt är det perfekta valet för alla stunder under dagen:

    Friggs morgonstund har lyx i mund

    Starta dagen med en smidig och smakrik frukost. Friggs nya majskaka ger en lyxig känsla till din morgonrutin, utan extra tidsåtgång. Perfekt för dagar när varje minut på morgonen är värdefull. Dessa majskakor ger en tillfredsställande start med sin rika smak av smör och havssalt.

    När kaffekicken slutar verka

    När humöret dippar på förmiddagen och tröttheten smyger sig på, är Friggs majskakor det perfekta valet för att ladda om. De tillfredsställer suget och är ett mer hälsosamt alternativ än exempelvis kakor, och den ljuvliga smaken av smör och havssalt ger en välbehövlig paus i din arbetsdag eller mellan aktiviteter.

    På äventyr med nära och kära

    Under utflykter och äventyr är enkelhet och bekvämlighet nyckeln. Friggs majskakor med smak av smör & havssalt är det ultimata valet för en snabb energikälla. De är lätta i packningen, enkla att bära med sig och ger en smakfull upplevelse även när du är på resande fot. Och skulle färden till ditt äventyr kännas lång kan du alltid räcka fram en majskaka till barnen (och en till dig själv) för att rädda upp situationen.

    När familjen lever rövare

    De där stunderna före middagen (ni vet vilka vi menar) kan vara tuffa. Hungriga barn som väntar på mat, en partner som är hangry eller där du själv känner att det finns trevligare alternativ att stoppa i munnen än den råa falukorven på skärbrädan framför dig. Friggs nya smak Smör & havssalt erbjuder en snabb och smakrik lösning som kan hålla humöret uppe och stilla hungern tills det är dags för middag.

    Din stund när lugnet lagt sig

    Avsluta dagen med en lyxig twist. Ersätt dina vanliga kvällssnacks som chips eller choklad med Friggs Smör & havssalt. Den krispiga kakan och den rika smaken kompletterar din avkopplande stund när lugnet har lagt sig över din annars så stökiga vardag. För vi föreslå att du lyxar till fredagskvällen med en chokladdoppad majskaka? Eller servera med lite jordnötssmör.

    Relaterade länkar

    Ämnen

    Kategorier


    Midsona Sverige marknadsför väldokumenterade produkter inom ekologiska livsmedel, hälsolivsmedel, egenvård och skönhet för dagligvaruhandeln, för apotek och för hälsofackhandeln. Bland våra varumärken hittar du bland annat Eskio-3, Blutsaft, Mivitotal, Friggs, Kung Markatta, Earth Control, Gainomax, Swebar och Urtekram Beauty.

    Kontakter

    Jenny Evertsson

    Jenny Evertsson

    Nordic brand manager Friggs & Yogi

    Relaterat innehåll