Gå direkt till innehåll
Ranch är det senaste tillskottet i Friggs Majssnacks-familj!

Pressmeddelande -

Ranch är det senaste tillskottet i Friggs Majssnacks-familj!

Friggs kompletterar nu det befintliga sortimentet av mini-majsnacks med en ny smak – Majssnacks Ranch. Den har en mild smak av klassisk god Ranch och kommer garanterat bli hela familjens favoritsnacks!

Friggs Majssnacks Ranch är krispigt goda, naturligt glutenfria och kommer i en praktisk “on the go”-påse – perfekt att ha med sig i väskan eller knapra på när man är sugen på något litet. 

“Våra Majssnacks erbjuder en god snackingprodukt för alla tillfällen när man är på språng eller sugen på något litet. Den nya Ranchsmaken är helt i linje med de våra befintliga majssnacks; Popcorn, Chili Cheese och Salty Fudge”, säger Brand Manager Hanna Möller.

Mild och full av smak 

Ranch är en smak som är otroligt populär inom chips och dipprodukter – för dem som gillar smaken har vi här en glad nyhet: Majssnacks Ranch. Smaken består av paprika, gräddfil, lök, tomat och örter – och tas till nya nivåer i kombination med krispiga majskakor!

Du hittar Friggs Majssnacks Ranch i livsmedelsbutiker från v. 19.

Med inspiration från växtriket fortsätter Friggs att erbjuda sina konsumenter goda och enkla produkter som man kan äta när och var som helst. Friggs är marknadsledande i kategorin majs-, ris- och linskakor och nya Majssnacks Ranch bidrar med ytterligare en spännande smak i majssnacks-familjen.

Ämnen

Kategorier


Midsona Sverige marknadsför väldokumenterade produkter inom ekologiska livsmedel, hälsolivsmedel, egenvård och hygien för dagligvaruhandeln, för apotek och för hälsofackhandeln.

Vi vill göra det lättare för alla människor att själva bidra till sundare liv i vardagen.

Midsona Sverige ingår i den nordiska koncernen Midsona som är noterad på Stockholmsbörsen.

Relaterat innehåll