Gå direkt till innehåll
Friggs lanserar en krispig nyhet: Majskakor med sesamfrön och havssalt!

Pressmeddelande -

Friggs lanserar en krispig nyhet: Majskakor med sesamfrön och havssalt!

Friggs Majskakor Sesamfrö & Havssalt är en ny glutenfri favorit som är lika god med topping som utan!

Efter storsäljaren Friggs Majskakor Chiafrö & Havssalt lanseras nu en smak-kompis med samma tunna, krispiga majskaka men denna gång smaksatt med Sesamfrö & Havssalt. ”Eftersom sesamfrö har blivit populärt i de svenska köken och är en grundbult i asiatisk matlagning tyckte vi att sesamfröet passar perfekt i en majskaka eftersom det är både fiberrikt och ger en härligt nötig smak!” säger Sofia Malmén, Nordisk brand manager för Friggs.

”Vi har funderat länge på vilken sort som skulle kunna mäta sig med vår storsäljare och landat i denna underbara smak. Krispig, tunn majskaka med precis rätt sälta och den underbart rostade smaken av sesamfrö! Så glad att äntligen kunna lansera en kompis till Chiafrö & havssalt!” säger Sofia Malmén.

Friggs har en lång tradition av att erbjuda goda och hälsosamma produkter och har ett stort sortiment av majs-, ris- och linskakor som man kan äta när och var som helst. Precis som alla Friggs majskakor så är även nyheten med Sesamfrö & Havssalt lika god att äta till frukost, mellanmål eller kvällssnacks. 

Du hittar Friggs Sesamfrö & Havssalt på ICA, Willys, Hemköp, City Gross och Coop från vecka 36, med rek.pris 22,90 kr.




Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Midsona Sverige marknadsför väldokumenterade produkter inom ekologiska livsmedel, hälsolivsmedel, egenvård och skönhet för dagligvaruhandeln, för apotek och för hälsofackhandeln. Bland våra varumärken hittar du bland annat Probi, Eskio-3, Blutsaft, Friggs, Kung Markatta, Earth Control, Gainomax, Swebar och Urtekram Beauty.

Relaterat innehåll