Gå direkt till innehåll
Swebar fortsätter som officiell leverantör åt Svenska Fotbollförbundets dam- och herrlandslag, ett samarbete som inleddes redan 2018 och som nu fortsätter under 2022 och 2023.
Swebar fortsätter som officiell leverantör åt Svenska Fotbollförbundets dam- och herrlandslag, ett samarbete som inleddes redan 2018 och som nu fortsätter under 2022 och 2023.

Pressmeddelande -

Swebar teamar upp med svenska landslagen i fotboll

Swebar har fått fortsatt förtroende som officiell leverantör åt svenska dam- och herrlandslagen i fotboll, som en viktig del i spelarnas återhämtning efter träning.

Överenskommelsen med Svenska Fotbollförbundet innebär att Swebar fortsätter som officiell leverantör åt dam- och herrlandslaget, ett samarbete som inleddes redan 2018 och som nu fortsätter under 2022 och 2023.

- Vi är glada att samarbetet med Swebar fortsätter, produkterna är väldigt uppskattade av spelarna och är en viktig del i uppladdning, säger Dale Reese, Svenska Fotbollförbundet.

- Efter bra samarbete med SvFF genom åren ser vi nu fram emot att ta partnerskapet till nya högre nivåer. Både Swebar och Svenska Fotbollförbundet älskar rörelse och hälsa från bredd till elit. Fotboll är en idrott för alla oavsett ålder och som skapar gemenskap och en meningsfull tillvaro, precis vad Swebar vill uppmuntra till, säger Björn Jälén, affärsområdeschef.

Gemensamma produkter hjälper fotbollsspelare att återhämta sig

Med ett intensivt tränings- och matchschema för elitspelarna är återhämtning högsta prioritet. Swebars proteinbars blir en viktig del när spelarna ska fylla på energidepåerna efter träningspass och intensiva matcher. Men det är viktigt att komma ihåg att återhämtning är relevant för alla spelare, även om man inte tillhör eliten.

- Vi ser goda möjligheter att gemensamt ta fram produkter som passar väl för landslagen och samtidigt kommer uppskattas av Sveriges alla fotbollsspelare, säger Viktor Johansson, Brand Manager Swebar.

Svenskt alternativ inom sportnutrition

- Vi uppskattar att Svenska Fotbollförbundet har valt Swebar som leverantör av proteinbars, vi har en stark ställning inom sport och träning och vårt mål är att alltid vara det självklara svenska alternativet när det gäller proteinbars och återhämtning, säger Björn Jälén, affärsområdeschef.

Swebar är ett svenskt varumärke med lång erfarenhet av sportnutrition. Sortimentet omfattar proteinbars i 20 goda smaker.

Relaterade länkar

Ämnen


Midsona Sverige marknadsför väldokumenterade produkter inom ekologiska livsmedel, hälsolivsmedel, egenvård och skönhet för dagligvaruhandeln, för apotek och för hälsofackhandeln. Bland våra varumärken hittar du bland annat Probi, Eskio-3, Blutsaft, Friggs, Kung Markatta, Earth Control, Gainomax, Swebar och Urtekram Beauty.

Relaterat innehåll