Gå direkt till innehåll
Snyggare på utsidan. Lika smart på insidan.

Pressmeddelande -

Snyggare på utsidan. Lika smart på insidan.

Nu får Naturdiet en ny design med starkare och tydligare färger för en bättre synlighet i butikshyllan. Strävan har varit ett modernt och fräscht uttryck. Vi äter med ögat och avsikten är att Naturdiet ska se lika gott ut som det smakar.

Samtidigt har Naturdiet shakes fått skruvkork. Så nu kan man ta med sin Naturdiet när man är på språng utan att behöva dricka allt på en gång. 

Den nya designen och övergången till skruvkork har stöd i de konsumentundersökningar som Naturdiet genomfört inför lanseringen.  Sju av tio respondenter har föredragit det nya utseendet framför det gamla och skruvkork framför sugrör.

”För många är just det enkla och snabba en stor fördel med Naturdiet, säger produktchefen Malin Jansson. Produkterna används inte bara som ren viktminskningsprodukt utan är också ett enkelt och nyttigare mellanmålsalternativ för alla som tänker på vad de äter. Då är dryckerna med skruvkork och våra bars idealiska att ha i väskan för ett snabbt och enkelt mellanmål.”

Den nya designen kommer att rullas ut efter hand under 2014. Naturdiet shakes är tillsammans med vårens övriga produktnyheter först ut.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Midsona Sverige marknadsför väldokumenterade produkter inom hälsolivsmedel, teer, kosttillskott, viktkontroll och förkylning för svenska apotek, för dagligvaruhandeln och för hälsofackhandeln.

Midsona Sverige ingår i den nordiska koncernen Midsona som är noterad på Stockholmsbörsen.

 

 

 

Relaterat innehåll

Relaterade event