Gå direkt till innehåll
Fruktiga smaker är vårens nyheter för Naturdiets LCD mealbars

Nyhet -

Fruktiga smaker är vårens nyheter för Naturdiets LCD mealbars

Mer variation är ett av önskemålen bland dem som använder måltidsersättningar för att minska i vikt. Därför kommer Naturdiet ständigt med nya innovativa och goda smaker.

Naturdiet presenterar i vår två nya mealbars. Den ena har smak av banan och choklad. Den andra har den unika smaken mango/ananas och har ett yoghurtöverdrag. Båda innehåller 220 kcal per bar. De är LCD d.v.s. Low Calorie Diet vilket innebär att de har en fullvärdig sammansättning enligt Livsmedelsverkets föreskrifter så att de kan ersätta en måltid.

För den som följer en ”kur” för snabbare viktminskning, och ersätter flera eller alla mål med Naturdiet, är mealbars ett välkommet tuggmotstånd bland pulverdrycker, shakes och smoothies. Men Naturdiet mealbars är inte bara till för den som vill gå ner i vikt. De fungerar också utmärkt som en måltid ”on the go” för den som bara vill ha ett enkelt, snabbt och nyttigare alternativ till ”snabbmat”.

”Vi blev överraskade över hur många som nämnde denna anledning till att välja en måltidsersättning när vi nyligen intervjuade en grupp konsumenter, berättar Malin Jansson, produktchef för Naturdiet.  Många har en stressig vardag, är ständigt på språng och hinner ibland helt enkelt inte laga mat. Då är en Naturdiet mealbar perfekt att ha i väskan för att äta kalorisnålt och nyttigt. Det stillar hungern och då är det lättare att stå emot alla de frestelser man utsätts för.”

Naturdiet mealbar Choco Banana och Mango Pinapple finns i dagligvaruhandeln och ca-priset är 20 kr.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Relaterat innehåll

Relaterade event