Gå direkt till innehåll
Kung Markattas ekologiska mandelsmör nu i stor burk!

Pressmeddelande -

Kung Markattas ekologiska mandelsmör nu i stor burk!

Kung Markattas mandelsmör har blivit en favorit hos många sedan introduktionen förra året. Nu kommer därför en efterlängtad uppföljare. Det är samma goda, högkvalitativa mandelsmör på ekologiska mandlar som varsamt rostas och mals - fast nu i större burk som räcker längre! Mandelsmöret är ljuvligt att använda i bakning, som pålägg eller till efterrätten. Mandelsmöret är både Krav-märkt och Ä-märkt (godkänt av föreningen Äkta vara) 

Nu lanserar Kung Markatta en större burk av sitt omtyckta mandelsmör. Kung Markattas mandelsmör består endast av handplockade italienska mandlar som varsamt rostas och mals till ett finmalt smör. Produkten har blivit godkänd av föreningen Äkta vara och är således märkt med Ä-märket. Denna märkning är till för att hjälpa konsumenter hitta mat utan tillsatser. – Vi har inte ens tillsatt salt eftersom vi vill att konsumenten själv ska kunna välja om man vill ha salt eller inte, menar Ingrid Herdmo.

Mandelsmöret, som blivit mångas favorit, passar utmärkt till bakverk och efterrätter, men kan även användas för att smaksätta t.ex en gryta.

Den nya burken rymmer 360g och priset kommer ligga på ca 84 kr.

För mer information, kontakta: 
Ingrid Herdmo, Produktchef, 019-30 73 14, ingrid.herdmo@kungmarkatta.se 
Högupplösta bilder finns på http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/kung_markatta
Hemsida: kungmarkatta.se

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Kung Markatta AB har ett av Sveriges bredaste sortiment av ekologiska produkter. Lennart Olsson startade företaget 1983, med drömmen om att kunna erbjuda svenska folket rena och hälsosamma livsmedel och förändra deras matvanor i en positiv riktning. Under varumärket Kung Markatta finns drygt 150 produkter, allt från torkad frukt, ris och fröer till kakao, fullkornsbröd, te och olivolja. Idag omsätter Kung Markatta 200 miljoner (2012) och har ca 30 anställda. Företaget distribuerar flera andra varumärken, som t ex Yogi Tea, Alpro, Green & Black’s och Jules Destrooper.

Relaterat innehåll