Gå direkt till innehåll
Kung Markatta ingår samarbete med återvinningsappen Bower.

Pressmeddelande -

Kung Markatta ingår samarbete med återvinningsappen Bower.

Kung Markatta har inlett ett samarbete med återvinningsappen Bower. Tack vare detta samarbete kommer våra konsumenter kunna panta alla förpackningar till våra produkter och tjäna poäng. Dessa poäng kan i sin tur användas vid nästa köp eller doneras till ett välgörande ändamål. Tillsammans gör vi skillnad!

Med Bower kan du panta alla Kung Markattas produkter. Skanna streckkoden på förpackningen och få pantvärdet, poäng eller pengar, direkt i mobilen när du tar med dig dina förpackningar till återvinningsstationen. I Bower-appen kan du hitta din närmsta återvinningsstation. Bor du i lägenhet eller villa kan du också registrera din egen återvinningsstation, tex kvarterets miljörum eller villans flerfackskärl.

”Samarbetet med Bower och Kung Markatta känns självklart eftersom vi vill att fler ska göra skillnad genom att panta och återvinna”, säger Anna Lindholm – Nordic Brand Manager Organic Food.

Bower är en digital pant-app som idag har över 370 000 användare och det har pantats mer än 34 miljoner förpackningar. Tillsammans gör vi skillnad för en mer hållbar värld. Vilket vi på Kung Markatta också brinner för. Kung Markatta var tidigt pionjärer inom ekologiskt och har sedan 1983 arbetat med hållbara och ekologiska livsmedel. Därför är det en självklarhet att vi nu samarbetar med Bower.

"Hållbarhet och att göra gott för både kroppen och världen ligger i vårt DNA och har varit en av grundtankarna sedan Kung Markatta startade 1983", säger Anna Lindholm – Nordic Brand Manager Organic Food.

"Vi är både och stolta och glada över att kunna offentliggöra samarbetet med Kung Markatta. Tillsammans har vi möjlighet att påverka slutkonsumenter och dess återvinningsvanor. Genom att belöna konsumenter för ett korrekt beteende ökar vi successivt både medvetenhet och återvinningsgraden. Av samma anledning är det fantastiskt att Kung Markatta ansluter sig till pant-lösningen, det sänder en stark signal till branschen om vart vi är på väg", säger Suwar Mert, VD på Bower.

För mer information om hur Bower fungerar, vänligen besök:
www.getbower.com
För Pressbilder: www.getbower.com/press.

För mer information, kontakta:
Kung Markatta: Anna Lindholm, Nordic Brand Manager Organic Food:
Anna.lindholm@midsona.se

Bower: Suwar Mert, CEO:
suwar@getbower.com


Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Midsona Sverige marknadsför väldokumenterade produkter inom ekologiska livsmedel, hälsolivsmedel, egenvård och skönhet för dagligvaruhandeln, för apotek och för hälsofackhandeln. Bland våra varumärken hittar du bland annat Probi, Eskio-3, Blutsaft, Friggs, Kung Markatta, Earth Control, Gainomax, Swebar och Urtekram Beauty.

Relaterat innehåll