Gå direkt till innehåll
Dalblads Magnesium och Dalblads Multivitamin - sportbrus
Dalblads Magnesium och Dalblads Multivitamin - sportbrus

Pressmeddelande -

Vitaminer och mineraler för aktiva

Många som tränar regelbundet har ett behov av att komplettera sin kost med extra vitaminer och mineraler för att kunna prestera på topp. Därför har Dalblads tagit fram två nya produkter med innehåll som är speciellt anpassat för den aktive konsumenten; ett multivitamin och ett magnesiumtillskott, båda som brustabletter.

Dalblads Multivitaminbrus:
Innehåller 13 vitaminer och 10 mineraler som är särskilt bra vid träning. Tabletten innehåller även koffein motsvarande en kopp kaffe för ökad prestation och vakenhet och passar därför bra att ta på morgonen i samband med frukost. Dalblads Multivitaminbrus har god apelsinsmak och är sockerfri.

Dalblads Magnesiumbrus:
Magnesium bidrar till minskad trötthet, till normal muskelfunktion och till elektrolytbalansen. Därför är magnesium populärt bland dem som utövar uthållighetsidrotter och upplever en ökad risk för muskelkramp och träningsvärk. Dalblads Magnesiumbrus innehåller tre olika magnesiumkällor med hög biologiskt tillgänglighet för kroppen; magnesiumkarbonat, magnesiumcitrat och magnesiumsulfat. Två tabletter täcker dagsbehovet. Dalblads Magnesiumbrus har en uppfriskande citronsmak.

Vi är glada att nu i Dalblads sortiment kunna erbjuda vitaminer och mineraler skräddarsydda för den aktive konsumenten. Vi vet att många konsumenter efterfrågat just detta.” säger Andreas Nyberg, produktchef för Dalblads.

Dalblads brustabletter finns i livsmedelsbutikernas sektion för sportprodukter fr o m vecka 42.

Pris:
  Rekommenderat ca-pris i butik för Dalblads Multivitamin och Dalblads Magnesium är 29,90 kr.

För mer information och produktprover, vänligen kontakta:
Andreas Nyberg, senior produktchef, andreas.nyberg@midsona.se, 0730 923 222

Ämnen

Kategorier


Midsona Sverige marknadsför väldokumenterade produkter inom kost och hälsa, sportnutrition, supermat och förkylning för svenska apotek, för dagligvaruhandeln och för hälsofackhandeln.

Vi vill göra det lättare för alla människor att själva bidra till sundare liv i vardagen.

Midsona Sverige ingår i den nordiska koncernen Midsona som är noterad på Stockholmsbörsen.