Gå direkt till innehåll
Visa jävlaranamma med Dalblads

Pressmeddelande -

Visa jävlaranamma med Dalblads

Ny reklamfilm från Dalblads visar hur inre bilder kan användas för att plocka fram de sista krafterna och få ännu bättre effekt av träningen.

Jävlaranamma är ett uttryck för att visa ambition och framåtanda och som ofta används i tävlingssammanhang för att beteckna att man ska ”pusha” kroppen till sin maximala förmåga. Elitidrottare såväl som vanliga motionärer visualiserar mentala bilder för att ge det lilla extra. Det kan gälla allt från att vinna OS-guld i stavhopp till att slå personbästa i bänkpress eller klara de sista kilometrarna i löpspåret.

I Dalblads nya reklamfilm har den inre bilden i löparens huvud blivit en galen viking som får honom att frammana sitt inre jävlaranamma ända in i mål. Reklamfilmen är inspelad i Lidingö Naturreservat, där Lidingöloppet går igenom varje år.

Filmen visas på TV3, TV6 och TV10 vecka 35-37.

Dalblads produkter för sportnutrition kombinerar kunskapen om vad kroppen behöver vid ansträngning med en passion för god smak och kvalitet. Här finns produkter för såväl elitidrottaren som för vardagsmotionären och hjälper till att maximera effekten av träningen.

Tillsätt endast jävlaranamma!

Relaterade länkar

Ämnen


Midsona Sverige marknadsför väldokumenterade produkter inom hälsolivsmedel, teer, kosttillskott, viktkontroll och förkylning för svenska apotek, för dagligvaruhandeln och för hälsofackhandeln.

Midsona Sverige ingår i den nordiska koncernen Midsona som är noterad på Stockholmsbörsen.