Gå direkt till innehåll
Upptäck höstens skönhetsnyheter från Urtekram Nordic Beauty!

Pressmeddelande -

Upptäck höstens skönhetsnyheter från Urtekram Nordic Beauty!

Nu lanserar Urtekram Nordic Beauty en hel rad veganska skönhetsprodukter, certifierade av Ecocert Cosmos Organic. Alltifrån lyxiga body butters och återfuktande nattkrämer till de nya serierna Sweet Ginger Flower och allergicertifierade Find Balance med oparfymerad hud- och hårvård. Alla produkter med ingredienser av naturligt ursprung.

Hösten 2021 lanserar Urtekram Nordic Beauty en hel rad nya veganska skönhetsprodukter med noga utvalda ingredienser av naturligt ursprung. Bland nyheterna hittar vi Sweet Ginger Flower, en ny serie med en doft som är härligt energigivande, uppfräschande och lätt blommig. 

- Doften får man aldrig nog av och de trendigt gråa förpackningarna passar i alla badrum, säger Sophia Engvall, innovatör på Urtekram Nordic Beauty. 

Produkterna i serien är av 100% naturligt ursprung och lämnar huden silkeslen, mjuk, återfuktad och härligt doftande.

Ny parfymfri linje för känslig hud och hårbotten

Missa inte heller serien Find Balance – Fragrance free, en ny allergicertifierad serie utan parfym med noga utvalda milda, naturliga ingredienser som hjälper dig att slappna av och hitta balans i den så många gånger hektiska vardagen.

Stanna upp, andas och njut av ingredienser såsom aloe vera, sheasmör och naturliga oljor på din känsliga hud och hårbotten och upplev en omedelbar fräsch känsla av mjukhet.

Lyxiga Body Butters

För den som vill skapa sitt eget hemmaspa och en känsla av vardagslyx kommer nu också två nya body butters/kroppskrämer med härligt rika och fylliga formuleringar och vårdande ingredienser såsom vitamin E, närande sheasmör, makadamianötolja och kakaosmör. Urtekram Nordic Beauty Body Butters kommer i två av våra mest populära dofter, Soft Wild Rose och Wild Lemongrass, och gör din hud mjuk, smidig, sammetslen och vacker. Certifierade av Ecocert Cosmos Organic, ingredienser från 100% naturligt ursprung och veganska, så klart.

Veganska nattkrämer med aktiva ingredienser med 100% naturligt ursprung

Den veganska ansiktsvården och dagkrämerna Moisturizing Day Cream och Nourishing Day Cream som lanserades I våras blev snabbt populära och nattkrämer efterfrågades av många, de kommer nu! Urtekram lanserar två veganska nattkrämer med naturliga aktiva ingredienser och 100% naturligt ursprung som tar din skönhetssömn till en ny nivå.
Om du har normal till kombinationshy, prova Blown Away Moisturizing Night Cream med hyaluronsyra och vårdande aloe vera, jojoba-och mandelolja som bygger upp och återfuktar huden när du sover. Om du har normal till torr hy, välj Rise & Shine Nourishing Night Cream med hyaluronsyra och närande kokosolja, sheasmör och havreolja som stärker huden under natten.

Fräscha deodoranter

Avslutningsvis lanseras två deodoranter inom serierna Blown Away, med doft av vilt citrongräs, och Dare to Dream med doft av nyponros. Med fuktgivande aloe vera som gör huden mjuk och smidig.

Samtliga produkter från Urtekram Nordic Beauty är:

✔️ Certifierade av Ecocert enligt Cosmos Organic Standard

✔️ Av 99-100% naturligt ursprung

✔️ Veganska 

Nyheterna finns att köpa online på bland annat Apotea, MEDS, NordicFeel, Eleven och Boozt. Urtekrams Body Butters lanseras senare i höst.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Midsona Sverige marknadsför väldokumenterade produkter inom ekologiska livsmedel, hälsolivsmedel, egenvård och hygien för dagligvaruhandeln, för apotek och för hälsofackhandeln.

Vi vill göra det lättare för alla människor att själva bidra till sundare liv i vardagen.

Midsona Sverige ingår i den nordiska koncernen Midsona som är noterad på Stockholmsbörsen.

Relaterat innehåll