Följ Midsona Sverige AB

Till alla kakfantaster - Swebar lanserar Kladdkaka och Key Lime Pie Proteinbars!

Pressmeddelande   •   Apr 23, 2020 11:10 CEST

Swebar Kladdkaka och Key Lime Pie - två nya favoriter för alla som gillar träning.

Sommaren närmar sig med stormsteg och vi fortsätter köra på med träningspassen utomhus. Då är det passande att belöna kroppen med Swebars senaste tillskott i bars-familjen: Kladdkaka och Key Lime Pie.

Swebar Kladdkaka är inspirerad av Sveriges mest älskade kaka och med sin kraftiga chokladsmak och krämiga såskanal, känns det som om att man verkligen äter en kladdkaksbit.

- Kladdkaka passar perfekt in i vårt sortiment med goda svenska smaker och blir populär bland alla chokladfantaster. Den passar även dem som behöver extra energi och verkligen vill unna sig något riktigt gott efter ett hårt träningspass, säger Sara Poulenc, brand manager för Swebar.

I samband med lanseringen av Kladdkaka, tar Swebar även fram smaken Key Lime Pie - en syrlig och söt bar med en god limesåskanal som är täckt med krispig vit choklad. Med inspiration från den amerikanska kakan Key Lime Pie, som har sitt ursprung från Key West i Florida, blir den en kompis till Swebars storsäljare White Chocolate Raspberry där båda två är syrliga och utan tillsatt socker.

- Vi ville skapa utrymme för syrliga smaker då vi redan har ett stort och fint sortiment av söta varianter, säger Sara Poulenc.

Key Lime Pie har ett högt proteininnehåll och eftersom den är utan tillsatt socker, passar den perfekt innan och efter träning men också som snacks eller mellanmål.

Swebar är en storsäljare av svenska proteinbars och sedan tidigare finns ett tjugotal riktigt smarriga smaker i sortimentet. Swebar har sedan 1998 varit en pionjär på marknaden för sportnutrition i Sverige, med fokus på rätt näring i kombination med riktigt god smak.

Du hittar Swebar Key Lime Pie och Kladdkaka i välsorterade livsmedelsbutiker och online.

Midsona Sverige marknadsför väldokumenterade produkter inom ekologiska livsmedel, hälsolivsmedel, egenvård och hygien för dagligvaruhandeln, för apotek och för hälsofackhandeln.

Vi vill göra det lättare för alla människor att själva bidra till sundare liv i vardagen.

Midsona Sverige ingår i den nordiska koncernen Midsona som är noterad på Stockholmsbörsen.