Gå direkt till innehåll
Nu lanserar Probi en ny serie produkter som är anpassade från spädbarn till alla aktiva från 50 år och uppåt.
Nu lanserar Probi en ny serie produkter som är anpassade från spädbarn till alla aktiva från 50 år och uppåt.

Pressmeddelande -

Sveriges mest sålda bakterietillskott* släpper helt ny range!

Beroende på hur du lever påverkas din bakterieflora och olika mjölksyrabakterier påverkar olika saker i kroppen. Nu lanserar Probi® ett helt nytt koncept på marknaden. De fyra produkterna som anländer till familjen är Probi® Gravid, Probi® Baby, Probi® Family och Probi® Aktiv 50 +. En helt ny range som är anpassad från spädbarn till alla aktiva från 50 år och uppåt.

Probi är Sveriges mest sålda bakterietillskott* och Probis produkter är baserade på svensk forskning för trygghet och kvalitet. De nya produkterna i sortimentet är:

  • Probi® Gravid. Innehåller den patenterade och kliniskt dokumenterade mjölksyrabakteriestammen Lactobacillus plantarum 299v. Probi Gravid är en mjölksyrabakterieprodukt och innehåller även folsyra och vitamin C som ökar järnupptaget. Rekommenderas till kvinnor som är eller har för avsikt att bli gravida.
  • Probi® Family. Grundas på mångårig forskning. Ett stort antal studier ligger bakom urvalet av de patenterade och kliniskt dokumenterade mjölksyrabakteriestammarna Lactobacillus paracasei 8700:2 och Lactobacillus plantarum HEAL9. Probi Family innehåller även folsyra, vitamin D och vitamin B12 som bidrar till immunsystemets normala funktion. Finns som välsmakande tuggtabletter och kan tas av hela familjen från 3 år.
  • Probi® Baby. För familjens yngsta. Probi Baby innehåller den patenterade och kliniskt dokumenterade mjölksyrabakteriestammen Lactobacillus rhamnosus 271. Det finns klinisk data på barn från 4 dagars ålder. En smart beredningsform form av en dospåse. Pulvret blandas i valfri kall eller ljummen dryck, till exempel bröstmjölk, ersättning och välling.
  • Probiv® Aktiv 50+. Efter 50 års ålder minskar vår benmassa. Ungefär hälften av alla kvinnor över 50 år och ca 25% av alla män, kan komma att drabbas av benbrott som en konsekvens av minskad benmassa. Probi Aktiv 50+ innehåller de patenterade och kliniskt dokumenterade mjölksyrabakteriestammarna Lactobacillus plantarum HEAL9, Lactobacillus plantarum HEAL19 och Lactobacillus paracasei 8700:2 samt vitamin D som bidrar till att bibehålla en normal benstomme och normal muskelfunktion.

Kom ihåg att kosttillskott inte bör ersätta en varierad kost. Du hittar den nya rangen på närmaste apotek!

Probi® är ledande inom probiotisk forskning.

*AC Nielsen AB, mjölksyrabakterier, MAT w16 2019

Relaterade länkar

Ämnen


Midsona Sverige marknadsför väldokumenterade produkter inom ekologiska livsmedel, hälsolivsmedel, egenvård och hygien för dagligvaruhandeln, för apotek och för hälsofackhandeln.

Vi vill göra det lättare för alla människor att själva bidra till sundare liv i vardagen.

Midsona Sverige ingår i den nordiska koncernen Midsona som är noterad på Stockholmsbörsen.