Gå direkt till innehåll
Nyhet! Urtekram Beauty, Dare to Dream Ageless Face Care serien består av 4 produkter; En dagkräm, nattkräm, ett boostande serum och slutligen en ögonkräm som tar hand om den känsliga huden under ögonen.
Nyhet! Urtekram Beauty, Dare to Dream Ageless Face Care serien består av 4 produkter; En dagkräm, nattkräm, ett boostande serum och slutligen en ögonkräm som tar hand om den känsliga huden under ögonen.

Pressmeddelande -

Stay ageless and protect your skin against the first signs of ageing!

Äntligen finns det anti-age ansiktsvård med effektiva aktiva ingredienser med 100% naturligt ursprung. Vi lanserar nu vår nya ageless ansiktsvårdskollektion från Urtekram Nordic Beauty för daglig användning. Dare to Dream Ageless Face Care serien består av 4 produkter; En dagkräm, nattkräm, ett boostande serum och slutligen en ögonkräm som tar hand om den känsliga huden under ögonen.

Produkterna som ingår i ageless serien passar alla hudtyper och innehåller naturligt skyddande ingredienser såsom antioxidanten vitamin C, extrakt från vit ingefärsliljerot, asiatiska örtextrakt och återfuktande, närande och uppfräschande ingredienser såsom jojobaolja, mandelolja och vårdande hyauronsyra som säkerställer återfuktning och näring både dag och natt. Certifierad av Ecocert Cosmos Organic, 100 % naturligt ursprung och vegansk*.

✔️ Certifierat Cosmos Organic av Ecocert*

✔️ Naturligt ursprung

✔️ Vegansk

1. Dare to Dream Ageless Day Cream
Dagkräm med antioxidanter och C vitamin som skyddar mot de första ålderstecknen. En naturlig, återfuktande och närande dagkräm med nyponrosolja och extrakt från vit ingefärsliljerot som hjälper att skydda huden mot de första ålderstecknen och yttre påfrestningar. Hyaluronsyra hjälper huden att behålla sin elasticitet och reducera fina linjer. Med aloe vera, jojoba oil och mandelolja som hjälper huden att hålla sig återfuktad, få ny energi och ungdomlig lyster. För ett perfekt resultat, använd DtD Ageless Serum före du applicerar din dagkräm och låt huden få sin välbehövliga skönhetssömn med DtD ageless Night Cream på natten. För alla hudtyper.

2. Dare to Dream Ageless Night Cream
En nattkräm med antioxidanter och C-vitamin som skyddar mot de första ålderstecknen. En naturlig, återfuktande och närande anti-age nattkräm med nyponrosolja och asiatiska örtextrakt som hjälper till att skydda huden mot fria radikaler och yttre påfrestningar. Hyaluronsyra hjälper till att bevara hudens elasticitet och att reducera fina linjer. Innehåller aloe vera, jojobaolja och mandelolja som hjälper huden få full återhämtning under natten och en ungdomlig lyster. För ett perfekt resultat använd alltid DtD Serum under din dag- och nattkräm. För alla hudtyper.

3. Dare to Dream Ageless Serum
Serum som återfuktar och förstärker din huds lyster. C-vitamin och nyponrosolja hjälper till att motverka tecken på för tidigt åldrande, fina linjer, rynkor samt boostar hudens lyster. Med närande shea- och murumuru smör som ger din hud en extra fuktboost. Efter rengöring, applicera 2-3 droppar serum över hela ansiktet. Massera försiktigt in i huden tills produkten helt absorberats.

4. Dare to Dream Ageless Eye Cream
Ögonkräm med nyponrosolja och tusensköna-extract som hjälper motverka ålderstecken, fina linjer, mörka ringar och påsar under ögonen. Anpassad för den extra känsliga huden under ögonen. För alla hudtyper.

DET ÄR INSIDAN SOM RÄKNAS

Alla ingredienser från Urtekram Nordic Beauty är noga utvalda och från 99–100 % naturligt ursprung. Produkterna är självkonserverande. Vår produktion finns i det vackra Mariager på Jylland i Danmark. Alla produkter är veganska och certifierade av Ecocert enligt COSMOS standard*.

*Alla våra skönhetsprodukter är märkta i enlighet med vegan association och certifierade av Ecocert enligt COSMOS standard, en internationell certifiering för kosmetiska produkter satta av en internationell oberoende styrelse, sammansatt av medlemmar i föreningen och certifierade av godkända certifieringsorgan. COSMOS standard betyder: Främja användandet av produkter från ekologiskt jordbruk samt respektera den biologiska mångfalden. Använda naturliga resurser på ett ansvarsfullt sätt och respektera miljön. All bearbetning och produktion måste vara ren och respektera människors hälsa och miljön samt integrera och utveckla konceptet “grön kemi”.

Cosmos standard täcker alla aspekter av inköp, tillverkning, marknadsföring och kontroll av kosmetiska produkter samt ursprung och bearbetning av ingredienser. Vad gäller lagerhållning, tillverkning och förpackningar måste dessa delar respektera miljön och lämplig renlighet, hygien och spårbarhet genom alla processer. Utöver detta måste också sammansättningen av totalt ekologiskt innehåll i en produkt – en specifik procent av totalen vara ekologisk för att bli certifierad:

  • Inte mindre än 95% av fysiskt bearbetade jordbruksingredienser måste vara ekologiskt certifierade.
  • Inte mindre än 20 % av den totala produkten måste vara ekologisk, när minst 80% av den totala produkten består av naturliga mineraler för produkter som lämnas på huden.
  • Inte mindre än 10% av den totala produkten måste vara ekologisk när 80% eller mer av den totala produkten består av naturliga mineraler för produkter som du sköljer av.
  • Naturliga mineraler och vatten är kvalitetskontrollerade naturliga ingredienser med sitt ursprung från naturen men anses inte vara ekologiska.
  • Certifieringen kräver att alla produkter är fria från GMOs (genetiskt modifierade organismer) och nanomaterial (undantag får göras för UV filter) och tillåter inte tester på djur (utom där det krävs enligt lag).

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Midsona Sverige marknadsför väldokumenterade produkter inom ekologiska livsmedel, hälsolivsmedel, egenvård och skönhet för dagligvaruhandeln, för apotek och för hälsofackhandeln. Bland våra varumärken hittar du bland annat Eskio-3, Blutsaft, Mivitotal, Friggs, Kung Markatta, Earth Control, Gainomax, Swebar och Urtekram Beauty.

Kontakter

Petra Månsson

Petra Månsson

Global Head of Marketing Beauty +46 (0)725 88 33 65