Gå direkt till innehåll
Spännande och läcker smaksättning- ekologiskt lakritspulver!

Pressmeddelande -

Spännande och läcker smaksättning- ekologiskt lakritspulver!

Lakrits är en av de trendigaste och mest spännande smaksättarna på senare tid. Kung Markatta lanserar nu ett ekologiskt lakritspulver gjort på renaste extrakt av lakritsrot. Lakrits fungerar perfekt i både matlagning samt bakning och desserter. Lakritspulvret finns att köpa i dagligvarubutiker från och med v. 36.

Aldrig har lakrits varit så hett som nu och det gäller framförallt äkta lakrits, gjort av lakritsrot. Lakritsfestivaler och lakritsbutiker mångdubblar sina antal besökare och efterfrågan på ren lakrits ökar. Kung Markatta lanserar nu ekologiskt lakritspulver gjort på renaste extrakt av lakritsrot. Lakritspulvret ger både maträtter och efterrätter en spännande och läcker touch. Produkten har blivit godkänd av föreningen Äkta vara bär därför Ä-märket. Denna märkning är till för att hjälpa konsumenter hitta mat utan tillsatser.

Lakritspulvret finns att köpa i dagligvaruhandeln, exempelvis ICA, från och med v. 36 och kostar ca 43 kr för 80g.

Ämnen

Kategorier


Kung Markatta AB har ett av Sveriges bredaste sortiment av ekologiska produkter. Lennart Olsson startade företaget 1983, med drömmen om att kunna erbjuda svenska folket rena och hälsosamma livsmedel och förändra deras matvanor i en positiv riktning. Under varumärket Kung Markatta finns drygt 150 produkter, allt från torkad frukt, ris och fröer till kakao, fullkornsbröd, te och olivolja. Idag omsätter Kung Markatta 189 miljoner (2011) och har ca 30 anställda. Företaget distribuerar flera andra varumärken, som t ex Yogi Tea, Alpro, Green & Black’s och Schär

Relaterat innehåll