Gå direkt till innehåll
Proteinberikat kokosvatten från Dalblads

Pressmeddelande -

Proteinberikat kokosvatten från Dalblads

Proteinberikat kokosvatten är en växande global trend inom sportnutrition. Kokosvatten innehåller salter och mineraler som hjälper till att återställa vätskebalansen efter träning. Protein tillsätts för att bibehålla och öka muskelmassan efter träning. Tillsammans får man den perfekta återhämtningsprodukten!

Dalblads kan som första varumärket i Sverige presentera ett uppfriskande proteinberikat kokosvatten i smakerna naturell och ananas. Kokosvattnet är berikat med vassleproteinisolat som har snabbt upptag i kroppen. En förpackning (330ml) ger endast 100 kcal men hela 20 gram protein och är utan tillsatt socker.

Konsumenterna i Sverige ligger i framkant när det gäller att ta hand om kroppen i samband med träning. Så vi är glada för att nu kunna erbjuda även dem proteinberikat kokosvatten som sedan en tid är en trend bland träningsentusiaster i andra länder, t ex USA och Storbritannien.”, säger Andreas Nyberg, produktchef för Dalblads.

Dalblads Protein Coconut Water finns i handeln fr o m vecka 42.

Pris. Rekommenderat pris för Dalblads Protein Coconut Water är 22,90:-

För mer information och produktprover, vänligen kontakta:
Andreas Nyberg, senior produktchef, andreas.nyberg@midsona.se, 0730 923 222

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Midsona Sverige marknadsför väldokumenterade produkter inom kost och hälsa, sportnutrition, supermat och förkylning för svenska apotek, för dagligvaruhandeln och för hälsofackhandeln.

Vi vill göra det lättare för alla människor att själva bidra till sundare liv i vardagen.

Midsona Sverige ingår i den nordiska koncernen Midsona som är noterad på Stockholmsbörsen.