Gå direkt till innehåll
Friggs smaksatta majskakor Barbecue och Pizza
Friggs smaksatta majskakor Barbecue och Pizza

Pressmeddelande -

Nya smakrika majskakor från Friggs - nu i smakerna Pizza och Barbeque

Efterfrågan på majskakor fortsätter att öka och nu breddar Friggs sitt sortiment av smaksatta majskakor. Smakfavoriterna Pizza och Barbecue kommer som majskakor med härlig krispighet. De är gjorda på majs och är fria från gluten.

Majskakor har snabbt blivit etablerat som ett enkelt och gott mellanmål, som kan varieras på väldigt många sätt. Det är bara fantasin som sätter gränsen. Barnfamiljen kan lätt packa ned dem i utflyktsmatsäcken, den hälsomedvetna kan till exempel toppa med jordnötssmör, nötter och lite frukt och den som bara behöver fylla på med lite extra energi på jobbet kan äta dem precis som de är vid skrivbordet.

Majskakor består av poppade majskorn som gör dem krispiga och smakrika och de nya smakerna är, liksom de tidigare, GMO-fria. Nyheterna Pizza och Barbecue ger ett bredare urval för konsumenten och en möjlighet att hitta just sin favorit. Sedan tidigare finns det majskakor i smakerna Ost samt Gräddfil & Lök.

"Smaksatta majskakor är ett smidigt och gott tillskott för alla i familjen när lite extra energi behövs mellan måltiderna. Majs ger en smak som påminner om popcorn, vilket många konsumenter uppskattar", säger Petra Månsson, varumärkeschef på Friggs.


Pris:

Rekommenderat pris för Friggs nya majskakor Pizza samt majskakor Barbeque är 17,90 kr.


För mer information vänligen kontakta:

Petra Månsson, Varumärkeschef Friggs,  petra.mansson@midsona.se , 0725 88 33 65

För produktprov samt pressbilder vänligen kontakta: Liza Skoglund,  liza@bystrombalodis.se , 0723 50 92 22

Ämnen

Kategorier


Midsona Sverige marknadsför väldokumenterade produkter inom kost och hälsa, sportnutrition, supermat och förkylning för svenska apotek, för dagligvaruhandeln och för hälsofackhandeln.

Vi vill göra det lättare för alla människor att själva bidra till sundare liv i vardagen.

Midsona Sverige ingår i den nordiska koncernen Midsona som är noterad på Stockholmsbörsen.