Gå direkt till innehåll
Naturdiet Shakes i ny design som lanseras hösten 2019. Alla shakes är klassade som Low Sugar, med extra lågt sockerinnehåll.
Naturdiet Shakes i ny design som lanseras hösten 2019. Alla shakes är klassade som Low Sugar, med extra lågt sockerinnehåll.

Pressmeddelande -

Naturdiets omtyckta shakes i ny modern design!

Nu kommer Naturdiets goda shakes i ny snygg design. Med inspirerande förpackningar blir det lätt att hitta sin favorit i hyllan.

Alla Naturdiets shakes klassas som Low Sugar och innehåller maximalt 5% socker.

Under hösten 2019 kommer Naturdiets omtyckta shakes att synas i ny design på butikshyllorna runt om i landet. Konsumenterna möts av fräscha, moderna och inspirerande produkter.

Naturdiet har Sveriges mest sålda shakes för viktkontroll och sortimentet omfattar över 15 goda smaker – allt från klassiker som jordgubb till kaffedrinkar med protein.

Extra viktigt att det ser inbjudande ut

”För den som går på diet är det extra viktigt att det man äter smakar gott, och även ser gott och inbjudande ut. Man brukar ju säga att man äter med ögat också. Vi vill stötta konsumenterna i deras viktresa ytterligare med vår nya design”, säger Naturdiets brand manager Sara Poulenc.

Den nya formgivningen lyfter också tydligare fram att samtliga produkter har mycket lågt sockerinnehåll, max 5%, och är klassade som low sugar. Naturdiets shakes är dessutom VLCD-produkter vilket innebär att de är skapade för att ersätta alla dagens måltider. Dryckerna innehåller helt enkelt alla vitaminer och mineraler kroppen behöver, samtidigt som energiinnehållet är extra lågt.

Ersätt allt - eller mellanmål på språng

”Du kan låta våra shakes ersätta alla måltider i upp till tre veckor, men det passar självklart bra även för den som bara vill ersätta enstaka måltider, eller som ett gott mellanmål när du är på språng”, säger Sara Poulenc.

Även Naturdiets drinkmixer i pulverform har fått ny design under 2019. Du hittar Naturdiets produkter i dagligvaruhandeln och e-handeln.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Midsona Sverige marknadsför väldokumenterade produkter inom ekologiska livsmedel, hälsolivsmedel, egenvård och hygien för dagligvaruhandeln, för apotek och för hälsofackhandeln.

Vi vill göra det lättare för alla människor att själva bidra till sundare liv i vardagen.

Midsona Sverige ingår i den nordiska koncernen Midsona som är noterad på Stockholmsbörsen.