Gå direkt till innehåll
Naturdiet kvargsmoothie utsedd till ”Årets Bästa Hälsomat”

Pressmeddelande -

Naturdiet kvargsmoothie utsedd till ”Årets Bästa Hälsomat”

Sveriges största hälsomagasin MåBra utser varje år ”Årets bästa hälsomat”. Bland de 10 vinnarna av utmärkelsen för år 2015 finns Naturdiet kvargsmoothie.

“Mättande”, hög proteinhalt” och ”riktigt god” är några omdömen från MåBra-juryn. Samtliga vinnare med motiveringar finns i MåBra, nr 1, 2016.

Naturdiet kvargsmoothie innehåller hela 20 g protein per portion (330 cl) men bara 200 kcal. Dryckerna innehåller fruktjuice för den goda smakens skull men inget tillsatt socker.

Kvargsmoothien passar för den som vill ha ett proteinrikt och kalorisnålt mellanmål eller som återhämtning efter träning. Det går också bra att byta ut en hel måltid mot en kvargsmoothie eftersom produkten är berikad med vitaminer och mineraler vilket gör den till en fullvärdig måltidsersättare.

Kvargsmoothien kan förvaras oöppnad i rumstemperatur. Det går alltså utmärkt att packa ner en smoothie i träningsväskan redan på morgonen för den som planerar en träningsrunda efter jobbet.

Naturdiet kvargsmoothie kommer i två olika smaker Passion och Hallon/Björnbär.

Naturdiet kvargsmoothie är en måltidsersättning för viktkontroll, även kallad LCD, Low Calorie Diet. Att vid energibegränsad kost ersätta två måltider per dag med måltidsersättningar bidrar till viktminskning.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Midsona Sverige marknadsför väldokumenterade produkter inom kost och hälsa, sportnutrition, supermat och förkylning för svenska apotek, för dagligvaruhandeln och för hälsofackhandeln.

Vi vill göra det lättare för alla människor att själva bidra till sundare liv i vardagen.

Midsona Sverige ingår i den nordiska koncernen Midsona som är noterad på Stockholmsbörsen.