Gå direkt till innehåll
Kung Markattas storsäljande rödbetsjuice i nya smaker

Pressmeddelande -

Kung Markattas storsäljande rödbetsjuice i nya smaker

Nu finns Kung Markattas populära rödbetsjuice i två nya goda smaker, Rödbeta Hallon och Rödbeta Tranbär. Juicerna är ekologiska och pressas direkt efter skörd för högsta näringsinnehåll och smakupplevelse - perfekta för alla som vill dricka rödbetsjuice med en bärigare smak!

Ekologiska Kung Markatta utsågs nyligen till Sveriges grönaste varumärke* och nu fortsätter satsningen på gröna innovationer. Den här gången har den storsäljande produkten rödbetsjuice utökats med två nya smakvarianter – Rödbeta Hallon Juice och Rödbeta Tranbär Juice. Dryckerna innehåller juicer från ekologiska rödbetor, äpplen och bär.

Juice med nitrat

Precis som originalet är de KRAV-märkta och rödbetsjuicen innehåller naturligt ämnet nitrat som är populärt hos bland annat uthållighetsidrottare.

- Rödbetsjuicen är en av våra mest populära produkter i sortimentet. Vi vet att det är fler som skulle vilja dricka rödbetsjuice men som söker en lite mjukare smak. Här får de två goda drycker som uppfyller just det, säger Anna Lindholm, produktansvarig för Kung Markatta.

    Produkterna finns att köpa hos ICA och COOP, priset är ca 39 kr för 750 ml.

    * Konsumentundersökning av Differ där Kung Markatta utsågs till vinnare i sin bransch.

    Relaterade länkar

    Ämnen

    Kategorier


    Midsona Sverige marknadsför väldokumenterade produkter inom ekologiska livsmedel, hälsolivsmedel, egenvård och hygien för dagligvaruhandeln, för apotek och för hälsofackhandeln.

    Vi vill göra det lättare för alla människor att själva bidra till sundare liv i vardagen.

    Midsona Sverige ingår i den nordiska koncernen Midsona som är noterad på Stockholmsbörsen.