Gå direkt till innehåll
God träningsnyhet! Swebar Popcorn - finns i en butik nära dig!

Pressmeddelande -

God träningsnyhet! Swebar Popcorn - finns i en butik nära dig!

Swebar utökar under hösten sitt sortiment av proteinbars med en ny spännande smak; Popcorn.

Swebar Original proteinbar Popcorn är minst sagt en välsmakande återhämtning efter sport och träning. En proteinbar full med funktionellt innehåll, med en härlig smak av popcorn. Med fokus på bra proteinkällor och rätt näringsinnehåll i kombination med goda smaker har Swebar länge varit det självklara valet.


Swebar proteinbar Popcorn är en fantastiskt välsmakande proteinbar framtagen tillsammans med Svenska Handbollslandslaget. Swebar har fått fortsatt för förtroende som officiell leverantör åt dam- och herrlandslaget. Det är ett pågående samarbete som nu förlängs till och med 2023, vilket minst sagt blir ett spännande handbollsår med inte mindre än två världsmästerskap på hemmaplan att se framemot!

Swebar Popcorn är perfekt vid uppladdning och återhämtning vid träning och tävling och representerar jävlaranamma, vinnarskallar och samhörighet, precis som landslaget.

Swebar är ett av Sveriges mest kända och omtyckta varumärken för proteinbars vars framgångsresa började redan 1998 och varumärket blev snabbt omtyckt för sina unika, svenska smaker. Fokus för Swebar har sedan starten varit goda smaker och funktionella produkter och hög närvaro i svenska svenska sportsammanhang.

Swebar Popcorn säljs i dagligvaruhandeln och i butiker online.

Relaterade länkar

Ämnen


Midsona Sverige marknadsför väldokumenterade produkter inom ekologiska livsmedel, hälsolivsmedel, egenvård och skönhet för dagligvaruhandeln, för apotek och för hälsofackhandeln. Bland våra varumärken hittar du bland annat Probi, Eskio-3, Blutsaft, Friggs, Kung Markatta, Earth Control, Gainomax, Swebar och Urtekram Beauty.

Relaterat innehåll