Gå direkt till innehåll
Goda och funktionella nyheter från Gainomax; Gainomax BCAA+ Rehydrate Wild Raspberry, Lemonade, Green Apple
Goda och funktionella nyheter från Gainomax; Gainomax BCAA+ Rehydrate Wild Raspberry, Lemonade, Green Apple

Pressmeddelande -

Gainomax lanserar 3 BCAA drycker – BCAA+ Rehydrate

Boom! Gainomax BCAA+Rehydrate är en grym, välsmakande BCAA-dryck som hjälper dig att prestera på topp. Dryckerna innehåller BCAA, koffein, elektrolyter och vitaminer. Utmärkt för att bibehålla bra vätskebalans och främja återhämtning i samband med träning och prestation men även som en riktigt god törstsläckare – anytime. 

Smak är en viktig faktor inom dryck och givetvis har vi med omsorg valt ut de absolut bästa smakerna för att ge dig en riktigt god och funktionell dryck. Välj mellan Wild Raspberry, Lemonade och Green Apple.

- De nya Gainomaxdryckerna är ett bidrag till kategorin från ett starkt varumärke med ett nytt, innovativt och spännande koncept där funktion och smak står i fokus. På marknaden finns en stor efterfrågan på drycker berikade med BCAA, likaså är efterfrågan stor på vätskeersättningsprodukter. I Gainomax BCAA+Rehydrate hittar man båda dessa parametrar vilket gör det till en unik produkt i hyllan, säger Viktor Johansson, Category Brand Manager för Gainomax.

BCAA är välkänt och etablerat sedan länge, förutom att ha en viktig roll i byggandet av våra muskler så hjälper BCAA också till med återhämtningen efter träning, stärker immunförsvaret och motverkar träningsvärk. De nya dryckerna är också berikade med ELEKTROLYTER som återställer kroppens vätske- och saltbalans. Obalans påverkar inte bara prestationsförmågan negativt, utan även återhämtningen. Dryckerna innehåller även vitaminerna B6 & B12. Vitamin B6 är nödvändigt för proteinomsättningen och har betydelse för exempelvis nervernas funktion. Vitamin B12 behövs bland annat för cellernas ämnesomsättning och för bildningen av blodkroppar. Innehåller även KOFFEIN (180 mg) enligt marknadens standard för funktionsdrycker. Utan tillsatt socker.

Recover & Rehydrate or don't bother.
Du hittar Gainomax BCAA+Rehydrate hos Coop från vecka 36.

Gainomax har sedan 1990 varit uppskattat av såväl motionärer som toppatleter. Gainomax har produkter för återhämtning efter träning och funktionella mellanmål, alla fria från palmolja. Produkterna vänder sig till de som vill ha en aktiv livsstil där effekten av träningen spelar roll. Gainomax är ett svenskt varumärke med lång historia och expertis inom sport nutrition, ägt av Midsona Sverige.

Relaterade länkar

Ämnen


Midsona Sverige marknadsför väldokumenterade produkter inom ekologiska livsmedel, hälsolivsmedel, egenvård och skönhet för dagligvaruhandeln, för apotek och för hälsofackhandeln. Bland våra varumärken hittar du bland annat Probi, Eskio-3, Blutsaft, Friggs, Kung Markatta, Earth Control, Gainomax, Swebar och Urtekram Beauty.

Relaterat innehåll