Gå direkt till innehåll
Fukt för torra och kliande näsor

Pressmeddelande -

Fukt för torra och kliande näsor

I veckan lanseras en perfekt nässpray för alla som upplever irritation som torrhet och klåda i näsan till följd av vistelse i torra eller kalla miljöer - ett vanligt problem när många av våra inomhusmiljöer är luftkonditionerade eller det är kyligt ute. 

Renässans nya nässpray med aloe vera, panthenol och glycerin ger en fuktgivande och läkande effekt till torra och irriterade nässlemhinnor i en behaglig vattenlösning. Ett skonsamt och effektivt val både i förkylningstider eller när näsan känns torr av andra anledningar.

Renässans är ett naturligt val för många som använder nässpray och näsdroppar. Med Renässans kan man hålla näsa ren och på så vis minska risken för infektioner och hålla förkylningar på avstånd. En säker och skonsam behandling utan de risker för biverkningar och vanebildning som finns för nässprayer som har en avsvällande effekt mot nästäppa.

Renässans säljs på alla apotek och i dagligvaruhandel. Den nya fuktgivande nässprayen med aloe vera, panthenol och glycerin kommer att finnas på Apotek Kronans Droghandel, Apotek Hjärtat, Apoteksgruppen och DocMorris. En flaska om 20 ml beräknas kosta ca 65 kr.


Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Midsona Sverige marknadsför väldokumenterade produkter inom hälsolivsmedel, teer, kosttillskott, viktkontroll och förkylning för svenska apotek, för dagligvaruhandeln och för hälsofackhandeln.

Midsona Sverige ingår i den nordiska koncernen Midsona som är noterad på Stockholmsbörsen.