Följ Midsona Sverige AB

Friggs utökar sitt classicsortiment med två smakrika nyheter!

Pressmeddelande   •   Mar 04, 2020 08:32 CET

Att erbjuda en vän en varm kopp te innebär omtanke. Detta är något som Friggs alltid bär med sig i val av örter och ingredienser i sina teer.

Nu lanserar Friggs två välsmakande teer, ett svart och ett grönt te, i sitt Classic sortiment och fortsätter att positionera sig inom hälsotesegmentet. De nya smakerna är Grönt Te Rabarbet Mynta och Svart Te Svartvinbär Fläder.

-Just dessa smaker är inspirerade av svenska frukter, blommor och örter som man ofta har i sin trädgård, sin koloni eller som man hittar i den svenska naturen. säger Sofia Malmen, Brand Manager för Health Food på Midsona.

Svartvinbär Fläder är ett blommigt svart te där de underbara smakerna av svarta vinbär och fläder tillsammans bildar en perfekt harmoni som passat lika bra på sommaren som på vintern. Teet är härligt smakrikt och blommigt med såväl friskhet som sötma.

Rabaraber Mynta är ett grönt te där den härliga smaken av friska och syrliga rabarberstjälkar tillsammans med upplivande mynta ger ett uppfriskande te som väcker varma minnen till liv från den svenska sommarens soliga dagar i bersån och som passar lika bra kylt som varmt.

I samband med lanseringen av de nya teerna kommer hela Friggs tesortiment få plastfria förpackningar samt en uppdaterad design.

Sedan 1968 har Friggs gjort det enkelt att njuta av det naturen ger och varit pionjär inom teer i Sverige. Än idag är Friggs en ledande aktör inom teer som uppskattas av såväl ung som gammal .I sortimentet finns både svart te, grönt te, rooiboste och örtte. Råvarorna i alla teer har valts ut för att göra gott och samtidigt bjuda på spännande och goda smakupplevelser. Dessutom har stor hänsyn tagits till miljön – hela vägen från odlingen till sophanteringen, med 100 % återvinningsbara förpackningar och komposterbara tekuvert och tepåsar. 

Finns i butik från v. 8 

Svartvinbär Fläder: Ica och City Gross

Rabarber Mynta: Ica, Hemköp, Willys och City Gross

Rekommenderat pris för Friggs nya teer är 18,90 sek 


Midsona Sverige marknadsför väldokumenterade produkter inom ekologiska livsmedel, hälsolivsmedel, egenvård och hygien för dagligvaruhandeln, för apotek och för hälsofackhandeln.

Vi vill göra det lättare för alla människor att själva bidra till sundare liv i vardagen.

Midsona Sverige ingår i den nordiska koncernen Midsona som är noterad på Stockholmsbörsen.