Följ Midsona Sverige AB

För alla kaffeälskare - Naturdiet lanserar Vanilla Latte, kaffe och shake i ett!

Pressmeddelande   •   Sep 17, 2020 08:52 CEST

Naturdiet Vanilla Latte blir den tredje smaken i Protein Coffee serien.

Vad sägs om en iskall kaffedryck med låg sockerhalt, högt proteininnehåll och högt koffeininnehåll? Naturdiets nya Vanilla Latte innehåller bara 150 kcal och har ett näringsinnehåll som många efterfrågar. Smaken blir den tredje i den populära Protein Coffee serien.

- Det är en helt perfekt produkt som är både god och praktisk och som passar alla kaffeälskare som föredrar ett smart alternativ till söta kaffedrinkar, säger Josefin Åström, brand manager för Naturdiet.

Naturdiet Vanilla Latte blir den tredje smaken i Protein Coffee serien med drycker som påminner om söta iskaffedrycker från kafé, fast med bättre näringsinnehåll, vitaminer, mineraler och färre kalorier. De passar perfekt på språng eller på eftermiddagen när blodsockret är lågt och hungern kommit krypande.

- Trenden med iskaffedrycker har tagit fart ordentligt, men många produkter på marknaden har tyvärr högt sockerinnehåll och lågt proteininnehåll. Det vill vi ändra på med Naturdiet Protein Coffee, säger Josefin Åström, brand manager för Naturdiet.

Du hittar Naturdiet Protein Coffee hos ICA och Coop med försäljningsstart under hösten. 

Midsona Sverige marknadsför väldokumenterade produkter inom ekologiska livsmedel, hälsolivsmedel, egenvård och hygien för dagligvaruhandeln, för apotek och för hälsofackhandeln.

Vi vill göra det lättare för alla människor att själva bidra till sundare liv i vardagen.

Midsona Sverige ingår i den nordiska koncernen Midsona som är noterad på Stockholmsbörsen.