Gå direkt till innehåll
Kosttillskottet Eskio-3 Brain & Bone är en unik produkt med fokus på både hjärna, syn och den växande kroppen*.
Kosttillskottet Eskio-3 Brain & Bone är en unik produkt med fokus på både hjärna, syn och den växande kroppen*.

Pressmeddelande -

Eskio-3 lanserar Brain & Bone – unik vitaminberikad fiskolja

Nu lanserar Eskio-3 den nya produkten Brain & Bone med omega-3 fettsyror, vitamin D och K, nattljusolja och Q10. Den lämpar sig extra bra för ungdomar som växer*.

- Det är en unik produkt på marknaden där vi fokuserar på både hjärna, syn och den växande kroppen*, säger Charlotte Westergren, Nordic brand manager för Eskio-3.

    Varumärket Eskio-3 står för långsiktig hälsa genom att erbjuda ren och naturlig fiskolja och algolja av allra högsta kvalitet.

    Nu kommer Eskio-3 med en helt ny produkt där ren, naturlig och stabil fiskolja kombinerats med vitaminer och Q10 i en unik kombination. Produkten Brain & Bone är rik på omega-3 fettsyrorna DHA och EPA, med motsvarande sammanfattning som finns i färsk fisk, och innehåller även omega-6 och omega-9 från nattljusolja och rapsolja. Den har därutöver tillsatts vitamin D3, K2, E och Q10.

    Hjärna, syn och benmassa

    Sammansättningen är utformad med tonåringar i fokus, men produkten passar även bra till vuxna. Fokus är att ge en gynnsam effekt som bidrar till hjärnans** och synens** normala funktioner samt för den växande kroppen*. Benmassan toppar runt 30 års ålder, därefter sjunker den gradvis med stigande ålder.

    - Redan i barndomen läggs grunden för vår kardiovaskulära hälsa och benhälsan. Ben växer som mest intensivt under barndomen, så behovet av vitamin D och vitamin K är som störst då, säger Charlotte Westergren.

    Hämta kraft från havet

    Produkter från Eskio-3 innehåller högkvalitativ omega-3 ansvarsfullt producerad med grunden i svensk forskning. Produkterna finns som kapslar och flytande olja. Samtliga fiskoljor från Eskio-3 är dessutom certifierade av Friend of the Sea, en internationell certifiering för miljömässigt godkända fiske- och produktionsmetoder. I sortimentet finns även vegansk algolja.

    * Brain & Bone innehåller vitamin D och vitamin K som bidrar till att bibehålla normal benstomme.

    ** DHA bidrar till att bibehålla normal hjärnfunktion och synförmåga. EPA och DHA bidrar till hjärtats normala funktion.

    Eskio-3 Brain & Bone finns att köpa på apotek, online och i hälsokosthandeln. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil.

    Ämnen

    Kategorier


    Midsona Sverige marknadsför väldokumenterade produkter inom ekologiska livsmedel, hälsolivsmedel, egenvård och hygien för dagligvaruhandeln, för apotek och för hälsofackhandeln.

    Vi vill göra det lättare för alla människor att själva bidra till sundare liv i vardagen.

    Midsona Sverige ingår i den nordiska koncernen Midsona som är noterad på Stockholmsbörsen. Läs mer här.

    Kontakter

    Charlotte Westergren

    Charlotte Westergren

    Nordic brand manager Mivitotal, Blutsaft, Movo +46738566572