Gå direkt till innehåll
Dalblads – Stark sponsor av Svenska Handbollslandslaget

Pressmeddelande -

Dalblads – Stark sponsor av Svenska Handbollslandslaget

Lagom till handbolls-EM i Polen har Midsona tecknat ett avtal med svenska handbollslandslaget där Dalblads Sports Nutrition blir exklusiv leverantör av sportdryck och bars under 2016.

”Under 2015 testade både dam- och herrlandslaget Dalblads proteinbars och sportdryck under träning och match. Vi var mycket nöjda med produkterna så det känns jättebra att vi under 2016 fördjupar vårt samarbete.”, säger Stefan Lövgren, VD för Svenska Handbollslandslaget

Under veckorna 2-10 2016 rullar en digital kampanj och i butik kommer Dalblads samarbete med handbollslandslaget att märkas mot konsument. Kampanjen är kopplad till en konsumenttävling där man kan vinna en heldag med landslaget.

- ”Det känns fantastiskt kul att inleda ett samarbete med svenska handbollslandslaget. Dalblads som varumärke och handbollslandslagets folkkära renommé passar varandra som hand i handske”, säger Andreas Nyberg från Midsona, produktchef för Dalblads.


Kontaktperson Midsona:
Andreas Nyberg, Senior Produktchef
andreas.nyberg@midsona.se

Kontaktperson Svenska Handbollslandslaget:
Stefan Lövgren, VD
stefan.lovgren@handboll.rf.se

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Midsona Sverige marknadsför väldokumenterade produkter inom kost och hälsa, sportnutrition, supermat och förkylning för svenska apotek, för dagligvaruhandeln och för hälsofackhandeln.

Vi vill göra det lättare för alla människor att själva bidra till sundare liv i vardagen.

Midsona Sverige ingår i den nordiska koncernen Midsona som är noterad på Stockholmsbörsen.