Gå direkt till innehåll
Dalblads huvudsponsor av Toughest 2016

Pressmeddelande -

Dalblads huvudsponsor av Toughest 2016

2016 års upplaga av Nordens största hinderbanerace kommer att energiberikas med produkter från Dalblads Sports Nutrition.

Toughest grundades 2013 och har sedan dess vuxit i snabb takt. I år väntas ca 30.000 startande på 6 olika tävlingar runt om i Norden. Med en 8 kilometer lång bana kantad av 40 tuffa hinder kommer 2016 års deltagare få sin livs utmaning.

Vi är mycket stolta över att få titulera oss huvudsponsor till Toughest 2016. Toughest känns verkligen som en naturlig partner till Dalblads eftersom våra varumärken passar varandra väldigt väl” säger Andreas Nyberg, varumärkeschef för Dalblads

Startskottet går den 7/5 på Ribersborg i Malmö för att sedan gå vidare till Stockholm (4/6), Oslo (3/9), Umeå (17/9), Köpenhamn (1/10) och slutligen Göteborg (8/10). Samtliga deltagare kommer att få en välbehövlig Swebar när man kommit i mål.

Vi är väldigt glada för att ha fått in Dalblads som nutritionssponsor. Deras smakvariationer på Swebar är otroliga som vi tror både deltagare och publik kommer att uppskatta – samtidigt som de har en tuff profil i sitt varumärke precis som vi” säger Adam Feldt, som är en av grundarna av Toughest.

Under våren och sommaren kommer en konsumenttävling rulla på Dalblads Facebooksida där man kan tävla om startplatser till Toughest.

Kontakt Midsona: Andreas Nyberg, varumärkeschef Midsona, andreas.nyberg@midsona.se
0730923222

Kontakt Toughest: Adam Feldt, Marknadschef och grundare, adam@toughest.se
0763268808

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Midsona Sverige marknadsför väldokumenterade produkter inom kost och hälsa, sportnutrition, supermat och förkylning för svenska apotek, för dagligvaruhandeln och för hälsofackhandeln.

Vi vill göra det lättare för alla människor att själva bidra till sundare liv i vardagen.

Midsona Sverige ingår i den nordiska koncernen Midsona som är noterad på Stockholmsbörsen.

Relaterade event