Gå direkt till innehåll
Utmärkelser och guldglans för längdlandslaget

Nyhet -

Utmärkelser och guldglans för längdlandslaget

Längdlandslaget blev en av de stora vinnarna vid Idrottsgalan som gick av stapeln tidigare i veckan. Damstafettlaget vann både titeln ”Årets prestation” och ”Årets lag” för sitt OS guld i Sotji och tilldelades dessutom SvD:s bragdguld. Charlotte Kalla utsågs till ”Årets kvinnliga idrottare” och längdlandslaget förbundskapten Rikard Grip blev ”Årets ledare”. Dessutom var längdlandslaget rikligt representerade bland nominerade både individuellt och som lag.

Renässans gratulerar till de välförtjänta utmärkelserna. Det ligger ett enormt arbete bakom framgångarna, vilket framgår med all önskvärd tydlighet i serien ”Sveriges skidhjältar". Serien, som följer landslaget på vägen mot VM i Falun, visas under fem tisdagar i SVT samt på SVTplay.

Renässans är sedan flera år stolt leverantör till svenska längdlandslaget i skidor, Ski team Sweden x-country. De aktiva använder sedan flera år Renässans Naturell flitigt för att hålla infektionerna borta. Renässans Naturell är en enkel och ren produkt som är skonsam och utan risk för biverkningar eller vanebildning. Detta tilltalar skidåkarna, som inte reser någonstans utan att ha Renässans Naturell med sig i baggage.

Foto: Ulf Palm

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier