Gå direkt till innehåll
Produktnyhet från Soma Nordic – CoVera Bodylotion

Nyhet -

Produktnyhet från Soma Nordic – CoVera Bodylotion

Det är många som har blivit förtjusta i CoVera ansikts- och kroppskräm och det är lätt att förstå. CoVera är en helt naturlig kräm som innehåller vår egen färskpressade, ekologiska Cocosa Extra Virgin kokosolja, Aloe Vera och Sheabutter.

CoVera är en mjuk och näringsrik kräm med kokosolja som både tillför fukt och smörjer hudens ovansida. Det gör krämen näringsrik och lämplig för torr och fukttörstande hud. Den passar lika bra för stora som små och den är självklart utan parfym.

Med detta som bakgrund har vi utvecklat serien med en ny produkt – CoVera Bodylotion. Denna lotion är baserad på samma ingredienser som krämen men har ett något lägre innehåll av kokosolja som gör att den har en tunnare konsistens och är lättare att applicera när du vill smörja in hela kroppen.

CoVera Bodylotion är:

  • Enkel att applicera
  • Mild doft av kokos
  • Tränger snabbt in huden och gör den smidig
  • Rik på antioxidanter
  • Bra för torr hud

CoVera Bodylotion finns i hälsofackhandeln och i välsorterade nätbutiker från och med mars månad.

Ca priset för 200 ml är 179 kr.


För mer information kontakta:

Maria Jarl, senior produktchef
maria.jarl@midsona.se

Soma Nordic startade i Norge 1997 och står bakom varumärken som Cocosa, Udo’s Choice och CoVera. Du hittar Soma Nordics produkter i hälsofackhandeln och i välsorterade nätbutiker. Sedan 2015 ägs Soma Nordic av Midsona Sverige AB .

Relaterade länkar

Ämnen