Gå direkt till innehåll

Nyhet -

Pollenrapportering – ett säkert vårtecken

När solens första strålar sprider sin värme riktar vi ansiktet mot skyn. Vårjackor och lätta skor plockas fram. Vi lever upp efter den mörka kalla vintern. Men alla njuter inte när våren kommer. Pollensäsongen går hand i hand med värmen. Snuva med rinnande och kliande näsa är för många den starkaste associationen med vårens första värmande strålar.

Vårens första pollen är här. De dagliga prognoserna har haft säsongspremiär och allergikerna gör sig beredda med välfyllda medicinskåp.

Har man lindriga symtom är det viktigt att veta att det finns alternativ till kontinuerlig läkemedelsbehandling. Renässans Protect nässpray innehåller en mikroemulsion av fett, ytaktiva ämnen och vatten, som förhindrar pollenkort och andra allergiframkallande partiklar att komma i kontakt med nässlemhinnan. En skonsam behandling med lokal effekt i näsan utvecklad av svenska läkare.

Renässans Protect är lämplig för de som:

  • har lindrig pollenallergi
  • har allergi och vill minska ditt läkemedelsintag, t.ex. gravida
  •  får biverkningar av annan allergibehandling, t.ex. trötthet
  • vill ha ett tillägg  till sin läkemedelsbehandling vid hög exponering t.ex. när pollenhalterna är höga, inför gräsklippning eller golfrundan
  • önskar skydd mot damm, parfymer, mjöl etc.

Renässans Protect är en CE märkt, medicinteknisk produkt.

Renässans Protect sälja på apotek. Rekommenderat pris 139 kr.


Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier