Gå direkt till innehåll
Naturlig lindring i pollentider

Nyhet -

Naturlig lindring i pollentider

Nu stundar tuffa tider för många gräsallergiker. Kring midsommar blommar gräsen som mest och värmen har redan nu satt fart på blomningen. Vid soligt och varmt väder gynnas hög halt av pollen i luften.

Gräspollen är tillsammans med björkpollen de vanligaste pollenallergierna. Mer pollen i luften orsakar större inflammation i nässlemhinnan och därmed mer besvär för pollenallergiker. Att regelbundet skölja näsan ren från pollen minskar antalet partiklar på nässlemhinnan, håller tillbaka inflammationen och minskar därför också de allergiska besvären.

Renässans Naturell är en spray med naturlig saltlösning som håller näsan ren i pollentider. Även små barn kan använda Renässans Naturell. Det är alltså verkligen en produkt för hela familjen, en spray som kan användas kontinuerligt utan risk för beroende.

Renässans Naturell kan användas både förebyggande och som ett komplement till allergimedicin. Det är en stor fördel att skölja regelbundet och att börja behandlingen tidigt, i början av pollensäsongen, för att hålla tillbaka den allergiska reaktionen. Då blir det också mindre besvär som eventuellt måste behandlas med läkemedel mot allergi.

Renässans Naturell sköljer rent och fuktar näsan med ren saltlösning. Salthalten är densamma som i vår kropp vilket gör lösningen extra skonsam mot nässlemhinnorna. Renässans Naturell innehåller inga konserveringsmedel eller avsvällande ämnen.

Renässans Naturell hittar du på ditt apotek, i din livsmedelsbutik och i hälsobutiker, även online.


Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier