Gå direkt till innehåll

Nyhet -

Låt inte sommarförkylningen förstöra semestern

Semestertiden står för dörren.  Vi ska vara lediga och njuta. Men så börjar det sticka i halsen och rinna från näsan. Inte helt ovanligt – och besvikelsen är stor.

Precis som under övriga delen av året beror sommarförkylningarna på virus. Men man kan tänka sig att virus enklare får fäste när vi alldeles för lättklädda sitter och småfryser i sommarkvällen eller tagit ett svalkande dopp.

Risken för att bli förkyld på sommaren är en på fyra jämfört med under vintern. Men irritationen är desto större när förkylningen saboterar sommarplanerna. Det kan också upplevas som jobbigare att vara förkyld, att ha en infektion i kroppen, när det är varmt. Helt säkert är att de flesta säkert vill bli av med symtomen så fort som möjligt. Vi vill inte gärna krypa ner under täcket och vila oss friska när sommaraktiviteterna knackar på dörren och kvällarna är långa och ljusa. 

Vill man undgå förkylningar är ett bra tips att förebyggande behandla sig med Renässans Naturell. En ren näsa blir inte lika lätt förkyld och saltlösningen både renar och återfuktar nässlemhinnan.

Vid första tecken på förkylning är det rätt tillfälle att sätta in Esberitox. Esberitox är enkelt och smidigt att alltid ha med sig i necessären och handväskan. Små tabletter som inte tar någon plats är självklart också att föredra om man ska ut och resa.

De vana användarna av Esberitox startar behandlingen så snabbt de kan för bäst resultat och en möjlighet att förhindra att förkylningen bryter ut. Att alltid ha Esberitox tillhands är en bra idé för en förkylningsfri sommar!


Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier