Gå direkt till innehåll
Esberitox lanserar ny hemsida inför förkylningssäsongen!

Nyhet -

Esberitox lanserar ny hemsida inför förkylningssäsongen!

Nu är vi åter inne i september, månaden då sökningarna på webben på ordet förkylning ligger i topp (tillsammans med februari enligt Google trends). Lagom till att förkylningssäsongen är i full gång lanserar Esberitox sin nya mobilanpassade hemsida www.esberitox.se. En modern och fräsch sida som vill ge besökarna information både om produkten och om förkylning på ett lätttillgängligt sätt och samtidigt förmedla till konsumenterna att det finns ett sätt att lindra förkylningssymtom när de uppstår.

Detta är precis vad Esberitox kampanj kommer att bygga på i höst och vinter – känn igen dina förkylningssymptom när de uppstår så att du kan ta Esberitox i tid. Esberitox kampanj kommer under hösten bl a att gå i såväl traditionell TV som digital TV.


Om Esberitox

Esberitox är ett traditionellt växtbaserat läkemedel som används för att lindra förkylningssymptom. Det är ett helt naturligt behandlingsalternativ i tablettform som är lämpligt både i inledningsskedet av förkylningen och när förkylningen väl brutit ut. Esberitox är en unik kombination av de tre välkända medicinalväxter Baptisia, Tuja och Echinacea, som var för sig har effekt vid förkylningsbesvär och tillsammas får ett brett verkningsspektrum som lindrar förkylningssymtom. Esberitox har funnits på tyska marknaden som registrerat läkemedel sedan 1978 och i Sverige registrerades det 1994.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier