Gå direkt till innehåll

Nyhet -

Alpro välkomnar till ett frukostseminarium under Almedalsveckan!

Vi på Kung Markatta AB vill tipsa om ett seminarium i Almedalen, som Alpro och WWF bjuder in till och som vi tror kan bli intressant. 

Alpro välkomnar till ett frukostseminarium under Almedalsveckan som utmanar dagens produktion av animaliska produkter och som visar på de positiva effekterna av ett byte till växtbaserade alternativ!

Alpro har tillsammans med det oberoende analysföretaget Ecofys räknat fram talet 7,62. Talet visar på skillnaden i påverkan av land, vatten och koldioxid när man jämför produktionen av växtbaserat och animaliskt livsmedel. Uträkningen presenteras på seminariet.

Joyce Rasquin (Europeisk talesperson för Alpro) och Siv Persson (Talesperson för WWF Climate Savers i Sverige) bjuder på ett spännande samtal om hållbar livsmedelsproduktion.

Alpro var först som europeisk livsmedelsproducent att bli antagen till WWF Climate Savers, ett initiativ från WWF som syftar till att hjälpa industrier och företag att ligga i framkant i att utveckla nya klimat- och energilösningar och minska sina koldioxidutsläpp.

Välkommen!

Seminarium: Plant-based as a part future sustainable food production
Talare: Joyce Rasquin (Alpro) och Siv Persson (WWF)
Plats: Wallers Terrass i Visby (Wallersplats 2)
Tidpunkt: Den 5 juli kl 09.00 – 10.00, med frukost från 08:30

Ämnen