Gå direkt till innehåll
Det KRAV märkta och ekologiska julteet från Yogi Tea bjuder på kryddiga smaker som kanel, stjärnanis och apelsinolja. Ingredienserna kommer från ekologiskt certifierade odlingar.
Det KRAV märkta och ekologiska julteet från Yogi Tea bjuder på kryddiga smaker som kanel, stjärnanis och apelsinolja. Ingredienserna kommer från ekologiskt certifierade odlingar.

Pressmeddelande -

Vintersäsongens värmande nyhet är här – Yogi Christmas Tea med fina julsmaker av ekologisk apelsinolja, stjärnanis och nejlika!

Vintersäsongens värmande nyhet är här – Yogi Christmas Tea med fina julsmaker av ekologisk apelsinolja, stjärnanis och nejlika. Teet säljs fram till jul och julstämningen förstärks av att Yogi Tea stöttar The Kumari Project.

Varje år lanserar Yogi Tea ett populärt julte i limited edition, med försäljning från oktober till december. Årets Christmas Tea är baserat på den sydafrikanska röda rooibosbusken som är naturligt koffeinfri. Teet är kryddat med fina julsmaker, som kanel, honeybush, apelsinolja och stjärnanis.

Yogi Christmas Tea är efterlängtad och en av Yogis populäraste produkter. Precis som övriga teer från Yogi Tea är det ekologiskt och KRAV-märkt med en komplex och kryddig smak.

-”Julen som högtid är ju också förknippad med tacksamhet och Yogi Tea har i år valt att sponsra The Kumari Project. Projektet hjälper och stärker föräldralösa barn i Nepal så att de kan skapa sig en bättre framtid. Vi vill att vårt te ska göra gott på flera sätt”, säger Sofia Malmén, Nordic Brand manager för Yogi Tea.

Yogi Christmas Tea finns på ICA, Coop, Hemköp, Willys och i välsorterade eko- och hälsokostbutiker (bland annat Life). Du kan även hitta det på onlinebutiker såsom Apotea.

Ämnen


Midsona Sverige marknadsför väldokumenterade produkter inom ekologiska livsmedel, hälsolivsmedel, egenvård och hygien för dagligvaruhandeln, för apotek och för hälsofackhandeln.

Vi vill göra det lättare för alla människor att själva bidra till sundare liv i vardagen.

Midsona Sverige ingår i den nordiska koncernen Midsona som är noterad på Stockholmsbörsen.