Gå direkt till innehåll
Urtekrams nya serie Dare to Dream är vegansk, med ingredienser av naturligt ursprung och med en underbar doft av solvarma vilda nyponrosor i full blom. Certifierad av Ecocert Cosmos Organic.
Urtekrams nya serie Dare to Dream är vegansk, med ingredienser av naturligt ursprung och med en underbar doft av solvarma vilda nyponrosor i full blom. Certifierad av Ecocert Cosmos Organic.

Pressmeddelande -

Urtekram Nordic Beauty lanserar ny serie med ingredienser av naturligt ursprung och växtbaserade dofter

Upptäck nya kollektionen Dare to Dream - Soft Wild Rose från Urtekram Nordic Beauty, en serie hud- och hårvårdsprodukter med ingredienser av naturligt ursprung och en härlig doft av vilda nyponrosor i full blom. Serien är vegansk och innehåller vårdande ingredienser som aloe vera, sheasmör och blå havskål som skyddar, ger mjukhet och glans till färgat hår.

Det nya sortimentet i Dare to Dream-kollektionen innehåller både hud- och hårvård och ger en nordisk upplevelse för kropp och själ. Serien med vårdande ingredienser som aloe vera, sheasmör och blå havskål lämnar huden silkeslen och skyddar och ger mjukhet och glans till färgat hår.

- Vi vet att 2020 har varit ett mycket utmanande år för alla och det är viktigare än någonsin att tänka positivt. Vi vill inspirera människor att våga drömma om en ljusare framtid och påminna om att en ny vår är på ingång, full med väldoftande vackra nyponrosor i full blom, säger Sophia Engvall, Beauty Innovation Manager på Urtekram Nordic Beauty.

Ny formula - fler aktiva ingredienser

Alla ingredienser i Urtekram Nordic Beautys produkter är veganska och noga utvalda med 99-100% naturligt ursprung. De nya beauty-serierna Dare to Dream, Blown Away, Rise & Shine och Tune In betonar funktionalitet med hjälp av fler aktiva ingredienser och ger en skön väldoftande skönhetsupplevelse när du använder produkterna.

Produktionen ligger i det natursköna Mariager på Jylland, Danmark, och alla produkter är:

✔️ Certifierade av Ecocert enligt Cosmos Organic Standard

✔️ Av 99-100% naturligt ursprung

✔️ Veganska

✔️ I växtbaserade hållbara förpackningar, tillverkade av sockerrörsavfall

    Läs mer om produkterna i serien Dare to Dream Soft Wild Rose nedan. 

    Urtekram Nordic Beauty finns hos utvalda återförsäljare så som Lyko, Boozt, Eleven, Nordic Feel och välsorterade livsmedelsbutiker. Rekommenderade cirkapriser:

    Hand cream 75 ml 65 kr
    Hand wash 300ml 69 kr
    Body wash 250ml 69 kr
    Body lotion 245ml 79 kr
    Shampoo 250ml 79 kr
    Conditioner 180ml 79 kr

    Soft Wild Rose Body Wash

    En rengörande duschtvål med fräsch doft av solvarma vilda nyponrosor. Innehåller mjukgörande och återfuktande ingredienser såsom aloe vera och naturliga oljor. Koppla av, njut och inspireras att leva din dröm. Certifierad av Ecocert Cosmos Organic, 100% naturligt ursprung och vegansk.

    Soft Wild Rose Body Lotion

    En återfuktande, närande body lotion som gör din hud silkeslen länge. Innehåller vårdande ingredienser såsom naturliga oljor, aloe vera och sheasmör. Med en fräsch, drömlik doft av solvarma nyponrosor. Certifierad av Ecocert Cosmos Organic, 100% naturligt ursprung och vegansk.

    Soft Wild Rose Hand Wash

    En uppfräschande handtvål med doft av solvarma nyponrosor. Innehåller vårdande och återfuktande aloe vera. Certifierad av Ecocert Cosmos Organic, 100% naturligt ursprung och vegansk.

    Soft Wild Rose Hand Cream

    En handkräm som ger intensiv näring och snabbt absorberas av huden. Med en fräsch doft av solvarma nyponrosor. Innehåller mjukgörande och återfuktande aloe vera, sheasmör och naturliga oljor. Certifierad av Ecocert Cosmos Organic, 100% naturligt ursprung och vegansk.

    Soft Wild Rose Colour Preserve Shampoo

    Ett milt återfuktande schampo för färgat hår som bevarar färg och glans. Med återfuktande aloe vera, blå havskål och rödbetsextrakt som hjälper håret att bevara sin färg, mjukhet och glans och förhindrar färgförlust orsakad av styling och tvätt. Applicera på vått hår och skölj. Med en fräsch doft av vilda nyponrosor. Certifierad av Ecocert Cosmos Organic, 99% naturligt ursprung och vegansk.

    Soft Wild Rose Colour Preserve Conditioner

    Ett milt återfuktande balsam för färgat hår. Med återfuktande aloe vera, blå havskål och rödbetsextrakt som hjälper håret att bevara sin färg, mjukhet och glans och gör det lätt att borsta igenom. Applicera i fuktigt hår och skölj ur. Med en härlig doft av vilda nyponrosor. Certifierad av Ecocert Cosmos Organic, 99% naturligt ursprung och vegansk.

    Relaterade länkar

    Ämnen

    Kategorier


    Midsona Sverige marknadsför väldokumenterade produkter inom ekologiska livsmedel, hälsolivsmedel, egenvård och hygien för dagligvaruhandeln, för apotek och för hälsofackhandeln.

    Vi vill göra det lättare för alla människor att själva bidra till sundare liv i vardagen.

    Midsona Sverige ingår i den nordiska koncernen Midsona som är noterad på Stockholmsbörsen.

    Relaterat innehåll