Gå direkt till innehåll
Urtekram Nordic Beauty är nominerat i två kategorier i Danish Beauty Award 2021 och i en kategori i Swedish Organic Beauty Awards.
Urtekram Nordic Beauty är nominerat i två kategorier i Danish Beauty Award 2021 och i en kategori i Swedish Organic Beauty Awards.

Pressmeddelande -

Urtekram nominerat i Danish Beauty Award och Organic Beauty Awards!


Urtekram Nordic Beauty är nominerat i både Danish Beauty Award 2021 och i svenska Organic Beauty Awards för naturliga skönhetsprodukter. Kollektionen Blown Away, med den uppfriskande doften av Wild Lemongrass, är nominerad till "Beauty Range of the year" i det danska arrangemanget.

Konkurrensen är stenhård så vi är mycket glada för nomineringarna, säger Maria Lundström, Nordic Brand Manager för Urtekram Nordic Beauty.

Varje år uppmärksammas skönhetsbranschen med bland annat Danish Beauty Award och den svenska Organic Beauty Awards. Här utdelas priser till produkter som har utmärkt sig extra inom olika hud- och hårdvårdskategorier. I år har Urtekram Nordic Beauty nominerats till priser i båda!

  • Kollektionen Blown Away är nominerad till "Beauty Range of the year" i Danish Beauty Award 2021.
  • Produkten Blown Away Wild Lemongrass Hand Wash är nominerad i kategorin "Hygiene product of the year” i Danish Beauty Award 2021
  • Produkten Blown Away Wild Lemongrass Body Wash är nominerad i kategorin "Made in Scandinavia" i Organic Beauty Awards i Sverige.

De nominerade produkterna är veganska, av 100% naturligt ursprung och certifierade av Ecocert enligt Cosmos Organic Standard.

- Många hundra varumärken deltar i denna tävling varje år så vi är mycket glada för nomineringarna av våra fantastiska skönhetsprodukter som både är funktionella och ger konsumenten en härlig skönhetsupplevelse, säger Maria Lundström.

Redan i nästa vecka avgörs den svenska tävlingen. Urtekram Nordic Beauty är nominerat i en kategori som uppmuntrar småskaliga företag i Norden som producerar ”green beauty”. 

- Kravet för att få delta är att produkterna produceras i Skandinavien och eftersom vår produktion ligger i natursköna Mariager på Jylland i Danmark så uppfyller vi detta krav mer än väl, säger Maria Lundström.

Den 12 maj annonseras de svenska vinnarna digitalt och den 4 juni tillkännages vinnarna i Köpenhamn.

Följ oss på Instagram så får ni se hur det går för oss!

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Midsona Sverige marknadsför väldokumenterade produkter inom ekologiska livsmedel, hälsolivsmedel, egenvård och hygien för dagligvaruhandeln, för apotek och för hälsofackhandeln.

Vi vill göra det lättare för alla människor att själva bidra till sundare liv i vardagen.

Midsona Sverige ingår i den nordiska koncernen Midsona som är noterad på Stockholmsbörsen.