Följ Midsona Sverige AB

Upplev Urtekram Nordic Beautys nya kollektion av ekologiskt certifierade skönhetsprodukter

Pressmeddelande   •   Sep 23, 2020 09:45 CEST

Urtekram Nordic Beauty lanserar nu tre nya serier som inspirerar till tre olika sinnesstämningar som hjälper dig att hitta din bästa skönhetsupplevelse. Upptäck den härliga känslan av rena, naturliga ingredienser.

Sedan tidigt 70-tal har Urtekram har stått för produkter utan kompromisser. Idag 2020 är Urtekram Nordic Beauty mycket stolta att kunna presentera vår nya kollektion av ekologiskt certifierade skönhetsprodukter som med hjälp av naturliga ingredienser och dofter står för en nordisk känsla som gör ett starkt intryck på dig och ger dig mindfulness som varar - varje dag.

✔Naturligt Ursprung ✔Ekologiskt certifierat ✔Veganskt ✔Växtbaserad förpackning

GO WITH THE FLOW, STAY IN THE FEELING

Urtekram Nordic Beauty lanserar nu tre nya serier som inspirerar till tre olika sinnesstämningar som hjälper dig att hitta din bästa skönhetsupplevelse. Upptäck den härliga känslan av rena, naturliga ingredienser. Bli Blown Away med frisk doft av vilt citrongräs. Vakna till med Rise and Shine som doftar kryddig apelsinblomma, eller kom ner i varv med Tune In och doften av lugnande lavendel. Hitta känslan som varar. Varje dag.

DET ÄR INSIDAN SOM RÄKNAS

Alla ingredienser i Urtekram Nordic Beauty är noga utvalda och av 99-100 % naturligt ursprung. De tre nya serierna bygger på ny teknologi och innehåller uppdaterade formuleringar med fler aktiva ingredienser för bättre funktionalitet, doftintryck och en fantastisk skönhetsupplevelse. Produkterna tillverkas i natursköna Mariager på Jylland i Danmark, är veganska och ekologiskt certifierade av Ecocert i enlighet med COSMOS standard.

FRÅN SOCKERRÖR TILL DITT BADRUM

Alla förpackningar inom Urtekram Nordic Beauty är växtbaserade och framställda av resterna från sockerproduktion. För varje ton sockerrör fångas två ton CO2 upp ur luften. Vi kallar det för motsatt växthuseffekt vilket innebär mindre användning av traditionell plast, mer omsorg för naturen och för dig.

GET BLOWN AWAY WITH THE FRESH LIVELINESS OF WILD LEMONGRASS

Få energi och styrka från den friska doften av citrus och vilt citrongräs Vårdande och fuktgivande ingredienser såsom aloe vera och hyaluronsyra hjälper huden att bevara sin mjukhet. Serien innehåller body lotion, body wash, hand cream, hand wash men också shampoo och conditioner med aloe vera och hyaluronsyra som ger håret intensiv återfuktning och mjukhet. Hårvård som hjälper håret att återfå sin naturliga fuktighetsbalans.

TUNE IN EVERYDAY WITH SOOTHING LAVENDER

Kom ner i varv med den härligt, naturligt lugnande doften av lavendel. Fuktgivande ingredienser såsom aloe vera i kombination med pilbarksextrakt och hyaluronsyra hjälper huden att bli mjuk, välmående och återfuktad. Serien innehåller body lotion, body wash, hand cream, hand wash men också shampoo och conditioner med aloe vera och broccolifröolja som ger livlöst hår maximal glans och mjukhet.

RISE & SHINE WITH THE HARMONY OF SPICY ORANGE BLOSSOM

Upplev den uppfräschande serien med varm doft av kryddig apelsinblomma Närande och vårdande ingredienser såsom sheasmör, aloe vera och hyaluronsyra hjälper huden till återfuktning och gör den mjuk och smidig. Kollektionen innehåller body lotion, body wash, hand cream, hand wash men också shampoo och conditioner berikade med jojobaolja och aloe vera avsett för torrt och skadat hår. Hårvårdsprodukter som hjälper håret att återfå sin naturliga styrka och mjukhet.

Urtekram Nordic Beauty finns hos utvalda återförsäljare så som Lyko, Boozt, Eleven, Nordic Feel och välsorterade livsmedelsbutiker. Rekommenderade ca-priser:

Hand cream 7 ml 65 kr

Hand wash 300ml 69 kr

Body wash 250ml 69 kr

Body lotion 245ml 79 kr

Shampoo 250ml 79 kr

Conditioner 180ml 79 kr

Midsona Sverige marknadsför väldokumenterade produkter inom ekologiska livsmedel, hälsolivsmedel, egenvård och hygien för dagligvaruhandeln, för apotek och för hälsofackhandeln.

Vi vill göra det lättare för alla människor att själva bidra till sundare liv i vardagen.

Midsona Sverige ingår i den nordiska koncernen Midsona som är noterad på Stockholmsbörsen.