Gå direkt till innehåll
​Till alla snacksälskare – Swebar lanserar Protein Bites i påse

Pressmeddelande -

​Till alla snacksälskare – Swebar lanserar Protein Bites i påse

Tänk dig en seg bit chokladfudge med djup smak av choklad, men med mycket mer protein och utan tillsatt socker. Swebar har lyckats med denna underbara kombination och lanserar en helt ny produkt i sporthyllan. 
Swebars nya Protein Bites Chokladfudge innehåller 38% protein och inget tillsatt socker. 

- Detta blir en succé hos alla som letar efter ett proteinrikt snacks men som samtidigt inte vill tumma på smakupplevelsen, säger Sara Poulenc, brand manager för Swebar.

En påse Swebar Protein Bites Chokladfudge innehåller 10 välsmakande chokladbitar och väger totalt 60 gram. Produkten är framtagen för dem med höga krav på näringsinnehåll, smak och funktion, men de passar alla som bara vill ha något riktigt gott att njuta av. 

Snacks med gott samvete

- Det är perfekt att ha en påse Swebar Protein Bites liggande på skrivbordet när hungern och sötsuget kommer krypande. Att man dessutom blir mätt och nöjd på så lite som en bit är en stor fördel jämfört med andra snacks, säger Sara Poulenc.

Du hittar Swebar Protein Bites i Coops butiker och i e-handeln, med försäljningsstart vecka 15.

Ämnen

Kategorier


Midsona Sverige marknadsför väldokumenterade produkter inom ekologiska livsmedel, hälsolivsmedel, egenvård och hygien för dagligvaruhandeln, för apotek och för hälsofackhandeln.

Vi vill göra det lättare för alla människor att själva bidra till sundare liv i vardagen.

Midsona Sverige ingår i den nordiska koncernen Midsona som är noterad på Stockholmsbörsen.