Följ Midsona Sverige AB

Swebar släpper två bars för alla julälskare!

Pressmeddelande   •   Sep 22, 2020 09:25 CEST

🎶 Jul...jul... strålande jul.......🎶 Swebar släpper i år de två ljuvligt juliga säsongssmakerna Knäckkola och en favorit i repris Pepparkaksdeg i begränsad upplaga.

– Swebar Knäckkola är en riktigt god proteinbar med knäckbitar och gräddig kolasås som har en hög proteinmängd och lågt sockerinnehåll och ett härligt tuggmotstånd. Precis så gott som det låter, säger Josefin Åström, brand manager för Swebar.

Swebar Pepparkaksdeg blev en succé då den lanserades förra året och nu är den tillbaka som limited edition.

- Alla minns väl när man som liten i smyg smakade på den ogräddade pepparkaksdegen och hur gott det var. Swebar Pepparkaksdeg smakar precis så! Däremot slipper du ont i magen och dåligt samvete eftersom den innehåller mindre än 2 gram socker, säger Josefin Åström.

Swebar är en storsäljare av svenska proteinbars och sedan tidigare finns ett tjugotal riktigt smarriga smaker i sortimentet. Swebar har sedan 1998 varit en pionjär på marknaden för sportnutrition i Sverige, med fokus på rätt näring i kombination med riktigt god smak.

Du hittar Swebar Knäckkola och Pepparkaksdeg hos ICA och Coop med försäljningsstart under hösten. 

Midsona Sverige marknadsför väldokumenterade produkter inom ekologiska livsmedel, hälsolivsmedel, egenvård och hygien för dagligvaruhandeln, för apotek och för hälsofackhandeln.

Vi vill göra det lättare för alla människor att själva bidra till sundare liv i vardagen.

Midsona Sverige ingår i den nordiska koncernen Midsona som är noterad på Stockholmsbörsen.