Följ Midsona Sverige AB

​Swebar officiell supplier till svenska herr- och damlandslaget i handboll

Pressmeddelande   •   Nov 20, 2019 07:30 CET

Först dam-VM i Japan, sedan herr-EM i Europa. Swebar är utvald supplier åt handbollslandslagen och levererar proteinbars för att maxa återhämtningen mellan matcherna.

De kommande månaderna är intensiva för de svenska handbollslandslagen med dam-VM i Japan och herr-EM i Europa. Swebar har fått äran att vara officiell supplier åt handbollslandslagen och kommer att leverera proteinbars under mästerskapen.

Årets handbolls-VM för damer inleds den 30 november i Japan, och finns det något bättre sätt än att ladda batterierna och återhämta sig med Swebars proteinbars?

- Det är verkligen en ära att få vara officiell supplier till våra landslag. Swebar har en stark ställning inom sport och träning och vårt mål är att alltid vara det självklara svenska alternativet. Vi känner att våra proteinbars är en god representation av Sverige med en stor dos av jävlaranamma, precis som landslagen. Det ska bli kul att få ta del av damernas och herrarnas spännande resa under mästerskapen! säger Sara Poulenc, Brand Manager för Swebar.

Viktig återhämtning

Med ett intensivt tränings- och matchschema är återhämtningen högsta prioritet. Swebars proteinbars blir en viktig del när spelarna ska fylla på energidepåerna efter träningspass och hårda matcher.

Damlandslaget spelar sin första match mot Kongo Kinshasa den 30 november och VM-finalen spelas den 15 december. Herrlandslaget spelar sin första match i Göteborg den 10 januari och EM-finalen spelas i Stockholm den 26 januari.

Optimera förutsättningarna

- Att optimera förutsättningarna för våra landslag är ett ständigt arbete. I och med att Swebar nu stiger in som Supplier är ytterligare en pusselbit på plats som ger oss bättre chanser till fortsatt utveckling, säger Stefan Lövgren, VD Svenska Handbollslandslaget AB.

Swebar är ett svenskt varumärke med lång erfarenhet av sportnutrition. Sortimentet omfattar proteinbars i 25 goda smaker, inklusive bars med lågt sockerinnehåll, samt kosttillskott. Det finns proteinbars som både passar för återhämtning och för att ladda batterierna.

- Vi ser fram emot många matcher tillsammans. Vi stöttar dem och kommer att följa matcherna med spänning, säger Sara Poulenc.

Midsona Sverige marknadsför väldokumenterade produkter inom ekologiska livsmedel, hälsolivsmedel, egenvård och hygien för dagligvaruhandeln, för apotek och för hälsofackhandeln.

Vi vill göra det lättare för alla människor att själva bidra till sundare liv i vardagen.

Midsona Sverige ingår i den nordiska koncernen Midsona som är noterad på Stockholmsbörsen.