Gå direkt till innehåll
Ny ansiktsvård från Urtekram Nordic Beauty, med ingredienser av 100 procent naturligt ursprung.
Ny ansiktsvård från Urtekram Nordic Beauty, med ingredienser av 100 procent naturligt ursprung.

Pressmeddelande -

Urtekram Nordic Beauty lanserar kollektion med ansiktsvård

Nu lanserar Urtekram Nordic Beauty en ny vegansk ansiktsvårdsserie med ingredienser av 100% naturligt ursprung. Produkterna är certifierade av Ecocert Cosmos Organic och laddade med aktiva ingredienser såsom fuktgivande hyaluronsyra, aloe vera och närande naturliga oljor.

”Med den här kollektionen gör vi det enkelt för konsumenterna att välja rätt produkter inte bara för hår och kropp, utan också för den känsliga huden i ansiktet”, säger Sophia Engvall, innovatör på Urtekram Nordic Beauty.

Urtekram Nordic Beauty har sedan tidigare ett brett sortiment av vegansk hud- och hårvård med ingredienser av naturligt ursprung. Med den nya lanseringen av ansiktsvård erbjuder nu det nordiska varumärket produkter för alla skönhetsrutiner i människors vardag; Ansikte, kropp, hår, händer och fötter.

Den nya kollektionen innehåller till att börja med fyra produkter för två olika hudtyper; Refreshing Cleansing Gel - en effektiv och uppfräschande rengöringsgel och Moisturizing Day Cream – en fuktgivande dagkräm för normal till blandad hud, samt Gentle Cleansing Gel - en skonsam men effektiv rengöringsgel och Nourishing Day Cream - en närande och vårdande dagkräm för normal till torr hy.

Naturliga aktiva ingredienser av 100% naturligt ursprung

Produkterna innehåller naturliga aktiva ingredienser med lugnande, återfuktande och uppfräschande egenskaper, såsom aloe vera, jojobaolja, sheasmör och hyaluronsyra som säkerställer återfuktning och näring under hela dagen. Produktionen ligger i det natursköna Mariager på Jylland, Danmark, och alla produkter är:

✔️ Certifierade av Ecocert enligt Cosmos Organic Standard

✔️ Av 100% naturligt ursprung

✔️ Veganska

“I dag använder många människor kroppsvårdsprodukter och vanlig tvål i ansiktet, vilket torkar ut och ger dåliga resultat. Genom att utveckla denna nya kollektion gör vi det enkelt för konsumenter att välja rätt produkter för den känsliga hunden i ansiktet. Hudvård behöver inte vara komplicerat, bara rätt för din hud. Naturlig återfuktning helt enkelt, varje dag”, säger Sophia Engvall, Beauty Innovation Manager på Urtekram Nordic Beauty.

Du hittar mer information om produkterna nedan och på Urtekrambeauty.se. Inköpsställen är bland andra Lyko, Apotea, Nordic Feel, Eleven och Boozt.

Blown Away Face Care – Normal till blandad hud

Refreshing Cleansing Gel
En uppfräschande och naturlig rengöringsgel för normal till blandad hud. Tar effektivt bort föroreningar och makeup utan att torka ut huden. Sulfatfri formula med återfuktande aloe vera och andra vårdande ingredienser som gör huden fräsch, livfull och vacker. Certifierad av Ecocert Cosmos Organic. 100% naturligt ursprung och vegansk.

Moisturizing Day Cream med Aloe vera & Hyaluronic acid
En naturligt lugnande och uppfriskande dagkräm för normal till blandad hud. Med Aloe vera, jojobaolja, mandelolja och hyaluronsyra som hjälper till att bevara fukt och elasticitet i huden samt hjälper huden att bli vacker och boostad med energi. Kommer i en hygienisk tub med pump-applikator. Certifierad av Ecocert Cosmos Organic. 100% naturligt ursprung och vegansk.

Rise & Shine Face Care – Normal till torr hud

Gentle Cleansing Gel
En mild rengöringsgel för normal till torr hud. Tar effektivt bort föroreningar och makeup utan att torka ut huden. Med sheasmör och andra vårdande ingredienser som hjälper huden att bli ren, mjuk och balanserad. Certifierad av Ecocert Cosmos Organic. 100% naturligt ursprung och vegansk.

Nourishing Day Cream with Coconut oil & Hyaluronic Acid
En naturligt återfuktande, närande och vårdande dagkräm för normal till torr hud. Med kokosolja, sheasmör, havreolja och hyaluronsyra som hjälper din hud få en mjuk len känsla, perfekt balans och vacker lyster. Kommer i en hygienisk tub med pump-applikator. Certifierad av Ecocert Cosmos Organic. 100% naturligt ursprung och vegansk.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Midsona Sverige marknadsför väldokumenterade produkter inom ekologiska livsmedel, hälsolivsmedel, egenvård och hygien för dagligvaruhandeln, för apotek och för hälsofackhandeln.

Vi vill göra det lättare för alla människor att själva bidra till sundare liv i vardagen.

Midsona Sverige ingår i den nordiska koncernen Midsona som är noterad på Stockholmsbörsen.

Relaterat innehåll