Gå direkt till innehåll
​NYHET: Frukt & Fibrer Forte – en naturlig och snabb lösning

Pressmeddelande -

​NYHET: Frukt & Fibrer Forte – en naturlig och snabb lösning

Frukt & Fibrer Regular är ett kosttillskott som är rikt på fiber. Nu kommer Frukt & Fibrer Forte som är en mer snabbverkande variant.

Frukt & Fibrer Regular finns sedan tidigare i handeln och kan användas om man har besvär ofta, till exempel orsakat av ett stillasittande liv.

Nu kommer Nyheten Frukt & Fibrer Forte som kan användas när man letar efter en snabb och naturlig lösning på ett tillfälligt problem. Frukt & Fibrer Forte är mer snabbverkande (8 h) än Regular.

”Frukt & Fibrer är ett kosttillskott som är rikt på fiber. Vårt nuvarande sortiment består av både tabletter, tärningar att tugga samt en flytande variant för barn. Produkternas olika innehåll av till exempel rabarber och fikon hjälper till att främja en normal tarmfunktion. Nu utökar vi vårt sortiment med en mer snabbverkande variant, Frukt & Fibrer Forte. En naturlig lösning när du vill lösa ett tillfälligt problem snabbt!” säger Nordic Brand Manager Maria Andersson.

Frukt och Fibrer Forte finns tillgänglig från vecka 19 2020 och kommer i en förpackning med 12 tabletter. Produkten har ett rek pris på 99 SEK. Du hittar Frukt & Fibrer Forte på de flesta apotek och på apotea.se

Ämnen


Midsona Sverige marknadsför väldokumenterade produkter inom ekologiska livsmedel, hälsolivsmedel, egenvård och hygien för dagligvaruhandeln, för apotek och för hälsofackhandeln.

Vi vill göra det lättare för alla människor att själva bidra till sundare liv i vardagen.

Midsona Sverige ingår i den nordiska koncernen Midsona som är noterad på Stockholmsbörsen.