Gå direkt till innehåll
Ny växtbaserad produkt från Eskio-3!

Pressmeddelande -

Ny växtbaserad produkt från Eskio-3!

Eskio-3 lanserar nu en ny produkt för den som föredrar ett veganskt omega-3 tillskott Eskio-3 Vegan Algae. Produkten innehåller algolja, D-vitamin och Vitamin B12. Produkten är perfekt för den som av olika anledningar inte vill eller kan äta animalier.

Nya Eskio-3 Vegan Algae innehåller i dagsläget en unik kombination av algolja, Vitamin D och Vitamin B12. Har man en vegansk eller vegetarisk kost är dessa vitaminer svårare att få i sig i sin dagliga kost och därför kan Eskio-3 verka som ett bra komplement. Den nya produkten tillgodoser behovet av omega-3 fettsyror med endast en kapsel per dag. Den är rik på framför allt omega-3 fettsyran DHA och även lämpad för den som är allergisk mot fisk. Eskio-3 Vegan Algae innehåller omega-3 fettsyrorna DHA och EPA som är bra för hjärna, hjärta och syn*

Med vår relansering av varumärket förra året så ligger Eskio-3 Vegan Algae helt rätt i tiden – det känns bra att vi nu kan erbjuda en högkvalitativ, vegansk produkt som innehåller vitamin D och B12 vilket gör produkten unik. Ett perfekt komplement för personer som inte äter animalisk kost helt enkelt eller för dem som hellre väljer växtbaserat!” säger Charlotte Westergren, Nordic Brand Manager för Eskio-3.

Den nya produkten kommer i kapselform och lanseras v. 18 på apotek, nätapotek och hälsofackbutiker. Eskio-3, tidigare känt som Eskimo-3, byter i samband med den nya lanseringen även namn och heter numera Eskio-3.

Hämta kraft från havet

Eskio-3 står för långsiktig hälsa genom att erbjuda en ren och naturlig fiskolja och algolja av allra högsta kvalitet. Produkter från Eskio-3 innehåller högkvalitativ omega-3 ansvarsfullt producerad med grunden i svensk forskning. Produkterna finns som kapslar och flytande olja. Samtliga fiskoljor från Eskio-3 är dessutom certifierade av Friend of the Sea, en internationell certifiering för miljömässigt godkända fiske- och produktionsmetoder.

* DHA bidrar till att bibehålla normal hjärnfunktion och synförmåga. EPA och DHA bidrar till hjärtats normala funktion. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil.

Relaterade länkar

Ämnen


Midsona Sverige marknadsför väldokumenterade produkter inom ekologiska livsmedel, hälsolivsmedel, egenvård och hygien för dagligvaruhandeln, för apotek och för hälsofackhandeln.

Vi vill göra det lättare för alla människor att själva bidra till sundare liv i vardagen.

Midsona Sverige ingår i den nordiska koncernen Midsona som är noterad på Stockholmsbörsen.

Kontakter

Charlotte Westergren

Charlotte Westergren

Nordic brand manager Mivitotal, Blutsaft, Movo +46738566572