Följ Midsona Sverige AB

Naturdiet utökar sitt sortiment av shakes med favoritsmaken Vanilla

Pressmeddelande   •   Apr 28, 2020 15:38 CEST

Naturdiet Vanilla, en shake med smak av mjuk och krämig vanilj.

Lagom till varmare dagar och när glassuget spökar lanserar Naturdiet Vanilla - en ny god low sugar shake med smak av mjuk och krämig vanilj. 

Vanilla har liksom Naturdiets övriga shakes endast 150 kalorier, låg sockerhalt och alla vitaminer och mineraler som din kropp behöver. Den passar som ett perfekt mellanmål nu under våren och sommaren om man är sugen på glass, men inte vill få i sig stora mängder socker och kalorier. Shake Vanilla är enkel att ta med sig på utflykterna som man hoppas få göra i sommar, den funkar perfekt att ha i cykelkorgen eller när man njuter av solen på stranden.

- Vi har flera goda varianter i vårt sortiment där många av dem har kombinerade smaker. Nu har vi tagit fram en ren och traditionell smak som många kommer tycka om, och den smakar precis som smält vaniljglass vilket gör den underbart god, säger Sara Poulenc, brand manager för Naturdiet.

Naturdiet har Sveriges mest sålda shakes för viktkontroll och sortimentet omfattar över 15 goda smaker – allt från klassiker som jordgubb till kaffedrinkar med protein. De är klassade som low sugar med max 5% sockerinnehåll. Samtliga shakes är även VLCD-produkter vilket innebär att de är skapade för att ersätta alla dagens måltider. Dryckerna innehåller helt enkelt alla vitaminer och mineraler kroppen behöver, samtidigt som energiinnehållet är extra lågt.

- Våra produkter har rätt mängd protein och fibrer för en hel måltid. Du kan dricka Naturdiet till alla måltider i upp till tre veckor för att hålla kaloriintaget nere samtidigt som du får i dig allt du behöver. Det passar också bra även för den som bara vill ersätta enstaka måltider, eller som ett gott mellanmål när du är på språng, säger Sara Poulenc.

Naturdiet Shake Vanilla finns att köpa i välsorterade livsmedelsbutiker och online.

Midsona Sverige marknadsför väldokumenterade produkter inom ekologiska livsmedel, hälsolivsmedel, egenvård och hygien för dagligvaruhandeln, för apotek och för hälsofackhandeln.

Vi vill göra det lättare för alla människor att själva bidra till sundare liv i vardagen.

Midsona Sverige ingår i den nordiska koncernen Midsona som är noterad på Stockholmsbörsen.