Gå direkt till innehåll
Mivitotal storsatsar - nytt sortiment av kosttillskott och ny design!

Pressmeddelande -

Mivitotal storsatsar - nytt sortiment av kosttillskott och ny design!

Nu storsatsar Mivitotal och lanserar tio produkter i ett helt nytt sortiment av kosttillskott. Samtidigt införs en ny färgstark design. Förpackningarna tillverkas av växtbaserad plast och i det nya sortimentet finns tabletter som är lätta att svälja, med skräddarsydda kombinationer av vitaminer och mineraler.

I Sverige är Mivitotal ett av de största varumärkena inom multivitaminer och mineraler och finns idag representerade på hela den nordiska marknaden. Sedan tidigare erbjuder Mivitotal vitaminer i olika former: flytande, kapslar och brustabletter. 

Nu utökas produktfamiljen och i det nya sortimentet med lättsvalda tabletter hittar vi multivitaminer, kombinationer av vitaminer och mineraler för specifika behov samt livsstilsprodukter. Sortimentet av tabletter och flytande produkter är samtliga tillverkade i Sverige.

Hållbara förpackningar

”Med vår stora kunskap och erfarenhet av kosttillskott, gör vi nu en nysatsning på vårt varumärke Mivitotal. Eftersom kosttillskott blir en alltmer naturlig del i människors vardag är vi otroligt glada över att kunna erbjuda ett brett sortiment av kosttillskott med olika kombinationer av vitaminer och mineraler för konsumentens hälsa varje dag.” säger Charlotte Westergren, Nordic Brand Manager för Mivitotal på Midsona.

”Dessutom är vi stolta över att de nya produkterna kommer i en hållbar förpackning gjord av växtbaserad plast.”

Olika produkter för olika behov

Den nya serien består av en rad genomtänkta varianter, allt för att kunna tillfredsställa människors olika behov. Produkten Immunsystem är i dagsläget unik på marknaden med sin kombination av mineraler och vitaminer som bidrar till immunsystemets normala funktion och i sortimentet finns även till exempel multivitaminer som är skräddarsydda för kvinnor, män, seniorer och tonåringar. Det finns även tuggtabletter speciellt framtagna för barn. Tabletterna har en god smak av citron och innehåller vitamin D och vitamin K. I sortimentet finns även två livsstilsprodukter, en för hud, hår naglar och en för dig som tycker om att vara i solen.

Det nya sortimentet består av 10 produkter som lanseras vecka 18 på apotek, nätapotek och hälsofackhandeln.

Nya produkter i sortimentet:


Immunsystem: Mivitotal Immunsystem består av noga utvalda mineraler och vitaminer. Tillsammans bidrar de till ditt immunsystem. Vitamin D, vitamin C, Zink och Selen bidrar till immunsystemets normala funktion.

Multivitamin – Kvinna: Mivitotal Kvinna innehåller noga utvalda mineraler och vitaminer för bl a minskad trötthet, för håret, huden och dina naglar samt ger dig extra järn. Järn bidrar till normal bildning av röda blodkroppar och hemoglobin, pantotensyra bidrar till minskad trötthet och utmattning och zink bidrar till att bibehålla normalt hår, hud och naglar.

Multivitamin – Man: Mivitotal Man innehåller mineraler och vitaminer som för dig framåt - din energi, ditt hjärta och dina muskler. Riboflavin och niacin bidrar till normal energiomsättning, tiamin bidrar till normal hjärtfunktion och magnesium bidrar till normal muskelfunktion.

Multivitamin – Senior: Mivitotal Senior innehåller utvalda mineraler och vitaminer för bl a ditt immunsystem, din benstomme och ditt hjärta. Vitamin D bidrar till immunsystemets normala funktion. Tiamin bidrar till normal hjärtfunktion. Zink bidrar till en bibehållen normal benstomme.

Multivitamin – Tonår: Mivitotal Tonår är en god tuggtablett med smak av smultron och vanilj som innehåller mineraler och vitaminer som minskar trötthet och bidrar till normal kognitiv funktion. Vitamin B6, folsyra, vitamin B12 och järn bidrar till att minska trötthet och utmattning. Vitamin D för immunsystemets normala funktion. Jod och Zink bidrar till normal kognitiv funktion.

Magnesium: Mivitotal® Magnesium innehåller magnesium från fyra olika källor. Magnesium bidrar till normal muskelfunktion, normal proteinsyntes samt nervsystemets normala funktion.

B-vitamin: Mivitotal B-vitaminer är speciellt framtagen för mental prestationsförmåga och minskad trötthet. Vitamin B6, B12 och folsyra bidrar till att minska trötthet och utmattning. Pantotensyra bidrar till normal mental prestationsförmåga.

Vitamin D+K för barn: Mivitotal D+K för barn är en tuggtablett med god smak av citron, speciellt framtagen för våra barns immunsystem och benstomme. Vitamin D bidrar till immunsystemets normala funktion. Vitamin K bidrar till att bibehålla normal benstomme.

Hud & Sol: Mivitotal Hud & Sol innehåller mineraler och vitaminer, speciellt framtagna för dig som aktiv och spenderar tid i solen. Vitamin C och vitamin E skyddar cellerna mot oxidativ stress. Vitamin C bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för hudens normala funktion.

Hud, hår & naglar: Mivitotal Hud, Hår & Naglar innehåller mineraler och vitaminer för din hud, ditt hår och dina naglar - inifrån och ut. Koppar bidrar till hårets och hudens normala pigmentering. Zink och selen bidrar till att bibehålla normala naglar. Biotin bidrar till att bibehålla ett normalt hår.


Upptäck hela vårt sortiment av Mivitotal. Noga utvalda vitaminer och mineraler. För alla. Varje dag.

Mivitotals sortiment av tabletter och flytande produkter är svensktillverkat och varumärket har funnits sedan 1992. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och hälsosam livsstil.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Midsona Sverige marknadsför väldokumenterade produkter inom ekologiska livsmedel, hälsolivsmedel, egenvård och hygien för dagligvaruhandeln, för apotek och för hälsofackhandeln.

Vi vill göra det lättare för alla människor att själva bidra till sundare liv i vardagen.

Midsona Sverige ingår i den nordiska koncernen Midsona som är noterad på Stockholmsbörsen.

Kontakter

Charlotte Westergren

Charlotte Westergren

Nordic brand manager Mivitotal, Blutsaft, Movo +46738566572

Relaterat innehåll